برگزاری دفاع پایان نامه با موضوع" تاثیر ایمان به معاد در افزایش امید انسان از دیدگاه قرآن و روایات" در مجتمع کوثر

برگزاری سومین جلسه کارگاه دانش افزایی فقه الحدیث در مجتمع کوثر

برگزاری جلسه دفاع پایان نامه با موضوع با موضوع "عوامل، زمینه ها و آثار وحدت در جامعه از منظر قرآن و روایات"

دفاع پایان نامه با موضوع " بررسی تطبیقی ادله فقهی حلیت و حرمت اکل حیوانات در فقه امامیه و یهودیت "

دفاع پایان نامه با موضوع"عوامل، زمینه ها و آثار وحدت در جامعه از منظر قرآن و روایات"

دفاع پایان نامه با مووضع «بررسی تطبیقی ادله فقهی حلیت و حرمت اکل حیوانات در فقه امامیه و یهودیت» در مجتمع کوثر

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

بیانیه محکوم کردن کشتار مردم مظلوم یمن

بیان رهبری درشهادت امیرالمؤمنین(علیه السلام)، مصیبتِ همیشه‌ی زمان

خانه اخبار برگزاری دومین جلسه آموزشی سایت ویکی فقه در مجتمع ...
سه شنبه 25 ارديبهشت 1397     برگزاری دومین جلسه آموزشی سایت ویکی فقه در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، قربانی، رابط خبری کوثر، از برگزاری دومین جلسه آموزشی سایت ویکی فقه در چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه  خبر داد.

وی، در ادامه افزود: این جلسه آموزشی با هدف ارتقای سطح پژوهشی طلاب، با دعوت از اساتید مجرب ویکی فقه برگزار می‌شود و در این کلاس ضمن معرفی و آشنایی اجمالی با سایت، نحوه مقاله نویسی طبق اصول تعریف شده به شرکت کنندگان آموزش داده می‌شود.

ایشان، در پایان یاد آور شد: طلاب سطح ۲ و ۳ و ۴ می‌توانند جهت آشنایی با این سایت در این کلاس حضور داشته باشند.

سه شنبه 25 ارديبهشت 1397 - 13:21:52

امروز:  سه شنبه 30 مرداد 1397