برگزاری سومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی به مبحث خانواده در مجتمع کوثر

برگزاری اردوی زیارتی قم و جمکران ویژه طلاب مجتمع کوثر

برگزاری سومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی در مجتمع کوثر

برگزاری نشست تحلیل مباحث سیاسی ایران در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری دومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

برگزاری جلسه نمایندگان در مجتمع کوثر

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

نتیجه تصویری برای شهادت امام حسن

خانه اخبار برگزار ی جلسه آموزشی – پژوهشی ویکی فقه در روز در ...
یکشنبه 23 ارديبهشت 1397      برگزار ی جلسه آموزشی – پژوهشی ویکی فقه در روز در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، احمدی، معاون پژوهش کوثر، از برگزار ی جلسه آموزشی پژوهشی ویکی فقه در روز یکشنبه 23 اردیبهشت ماه در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر خبر داد.

وی، در ادامه افزود: در این جلسه ، نحوه استفاده از سایت ویکی فقه ، جهت امور پژوهشی طلاب آموزش داده شد و اساتید وطلاب سطوح 2 و3  با مفاهیم دانشنامه ای در سایت، کتابخانه مدرسه فقاهت و همچنین بارگذاری مقالات ومطالب در سایت آشنا گردیدند.

ایشان، خاطر نشان کرد: این جلسه که با رویکرد کاربردی ارائه گردید مورد استقبال طلاب قرار گرفت و درپایان هر بخش استاد محترم با پاسخ به سوالات طلاب، ایشان را در جهت استفاده ی بهتر از سایت راهنمایی نمودند.

لازم به ذکر است،  جلسه ی بعدی در تکمیل این جلسه روز چهارشنبه 26 اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

یکشنبه 23 ارديبهشت 1397 - 15:24:06

امروز:  جمعه 27 مهر 1397