برگزاری هشتمین جلسه دوره تربیت مربی خانواده با موضوع "خانواده و فضای مجازی" در مجتمع کوثر

برگزاری جشن میلاد منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) در مجتمع کوثر

هفدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

هفدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه در مجتمع کوثر

برگزاری دوره آموزش تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده با موضوع <رفتار و اعمال تخریب‌گر در تربیت کودک> در مجتمع کوثر

شانزدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم

تصویر مرتبط

خانه اخبار برگزار ی جلسه آموزشی – پژوهشی ویکی فقه در روز در ...
یکشنبه 23 ارديبهشت 1397      برگزار ی جلسه آموزشی – پژوهشی ویکی فقه در روز در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، احمدی، معاون پژوهش کوثر، از برگزار ی جلسه آموزشی پژوهشی ویکی فقه در روز یکشنبه 23 اردیبهشت ماه در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر خبر داد.

وی، در ادامه افزود: در این جلسه ، نحوه استفاده از سایت ویکی فقه ، جهت امور پژوهشی طلاب آموزش داده شد و اساتید وطلاب سطوح 2 و3  با مفاهیم دانشنامه ای در سایت، کتابخانه مدرسه فقاهت و همچنین بارگذاری مقالات ومطالب در سایت آشنا گردیدند.

ایشان، خاطر نشان کرد: این جلسه که با رویکرد کاربردی ارائه گردید مورد استقبال طلاب قرار گرفت و درپایان هر بخش استاد محترم با پاسخ به سوالات طلاب، ایشان را در جهت استفاده ی بهتر از سایت راهنمایی نمودند.

لازم به ذکر است،  جلسه ی بعدی در تکمیل این جلسه روز چهارشنبه 26 اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

یکشنبه 23 ارديبهشت 1397 - 15:24:06

امروز:  دوشنبه 2 ارديبهشت 1398