برگزاری دفاع پایان نامه با موضوع" تاثیر ایمان به معاد در افزایش امید انسان از دیدگاه قرآن و روایات" در مجتمع کوثر

برگزاری سومین جلسه کارگاه دانش افزایی فقه الحدیث در مجتمع کوثر

برگزاری جلسه دفاع پایان نامه با موضوع با موضوع "عوامل، زمینه ها و آثار وحدت در جامعه از منظر قرآن و روایات"

دفاع پایان نامه با موضوع " بررسی تطبیقی ادله فقهی حلیت و حرمت اکل حیوانات در فقه امامیه و یهودیت "

دفاع پایان نامه با موضوع"عوامل، زمینه ها و آثار وحدت در جامعه از منظر قرآن و روایات"

دفاع پایان نامه با مووضع «بررسی تطبیقی ادله فقهی حلیت و حرمت اکل حیوانات در فقه امامیه و یهودیت» در مجتمع کوثر

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

بیانیه محکوم کردن کشتار مردم مظلوم یمن

بیان رهبری درشهادت امیرالمؤمنین(علیه السلام)، مصیبتِ همیشه‌ی زمان

خانه اخبار برگزار ی جلسه آموزشی – پژوهشی ویکی فقه در روز در ...
یکشنبه 23 ارديبهشت 1397      برگزار ی جلسه آموزشی – پژوهشی ویکی فقه در روز در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، احمدی، معاون پژوهش کوثر، از برگزار ی جلسه آموزشی پژوهشی ویکی فقه در روز یکشنبه 23 اردیبهشت ماه در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر خبر داد.

وی، در ادامه افزود: در این جلسه ، نحوه استفاده از سایت ویکی فقه ، جهت امور پژوهشی طلاب آموزش داده شد و اساتید وطلاب سطوح 2 و3  با مفاهیم دانشنامه ای در سایت، کتابخانه مدرسه فقاهت و همچنین بارگذاری مقالات ومطالب در سایت آشنا گردیدند.

ایشان، خاطر نشان کرد: این جلسه که با رویکرد کاربردی ارائه گردید مورد استقبال طلاب قرار گرفت و درپایان هر بخش استاد محترم با پاسخ به سوالات طلاب، ایشان را در جهت استفاده ی بهتر از سایت راهنمایی نمودند.

لازم به ذکر است،  جلسه ی بعدی در تکمیل این جلسه روز چهارشنبه 26 اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

یکشنبه 23 ارديبهشت 1397 - 15:24:06

امروز:  سه شنبه 30 مرداد 1397