برگزاری دومین جلسه نمایندگان آموزشی و فرهنگی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری ششمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور حجت الاسلام نوری زاده در مجتمع کوثر

برگزاری دومین جلسه حلقه صالحین با حضور طلاب بسیجی مجتمع کوثر

حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران در ویژه برنامه عزاداری دهه آخر ماه صفر در مجتمع کوثر

برگزاری ویژه برنامه دهه آخر ماه صفر با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران

برگزاری پنجمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار برگزار ی جلسه آموزشی – پژوهشی ویکی فقه در روز در ...
یکشنبه 23 ارديبهشت 1397      برگزار ی جلسه آموزشی – پژوهشی ویکی فقه در روز در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، احمدی، معاون پژوهش کوثر، از برگزار ی جلسه آموزشی پژوهشی ویکی فقه در روز یکشنبه 23 اردیبهشت ماه در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر خبر داد.

وی، در ادامه افزود: در این جلسه ، نحوه استفاده از سایت ویکی فقه ، جهت امور پژوهشی طلاب آموزش داده شد و اساتید وطلاب سطوح 2 و3  با مفاهیم دانشنامه ای در سایت، کتابخانه مدرسه فقاهت و همچنین بارگذاری مقالات ومطالب در سایت آشنا گردیدند.

ایشان، خاطر نشان کرد: این جلسه که با رویکرد کاربردی ارائه گردید مورد استقبال طلاب قرار گرفت و درپایان هر بخش استاد محترم با پاسخ به سوالات طلاب، ایشان را در جهت استفاده ی بهتر از سایت راهنمایی نمودند.

لازم به ذکر است،  جلسه ی بعدی در تکمیل این جلسه روز چهارشنبه 26 اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

یکشنبه 23 ارديبهشت 1397 - 15:24:06

امروز:  جمعه 25 آبان 1397