برگزاری دومین جلسه نمایندگان آموزشی و فرهنگی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری ششمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور حجت الاسلام نوری زاده در مجتمع کوثر

برگزاری دومین جلسه حلقه صالحین با حضور طلاب بسیجی مجتمع کوثر

حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران در ویژه برنامه عزاداری دهه آخر ماه صفر در مجتمع کوثر

برگزاری ویژه برنامه دهه آخر ماه صفر با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران

برگزاری پنجمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار حضور اساتید، مبلغات و طلاب خواهران استان تهران در...
یکشنبه 23 ارديبهشت 1397     حضور اساتید، مبلغات و طلاب خواهران استان تهران در همایش طلایه داران تبلیغ ویژه ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، قربانی، رابط خبری کوثر، از حضور اساتید، طلاب و مبلغات استان تهران در همایش طلایه داران تبلیغ، ویژه ماه مبارک رمضان در روز شنبه 22 اردیبهشت ماه جاری  سازمان تبلیغات شهر ری خبر داد.

وی، در ادامه افزود: در این همایش، حجت الاسلام نوری زاده، مدیر کل سازمان تبلیغات استان تهران، ماه مبارک رمضان، را ماه برکت دانست و کار  تبلیغ، را برکتی دانست که خداوند متعال، توفیق آن را به مبلغین، عنایت کرده است، که بدون چشم داشت مادی، امر خطیر، حساس، دشوار و بسیار ظریف تبلیغ را بر عهده دارند، وی در ادامه به شیو های تبلیغ در عصر کنونی اشاره نموده  توصیه‌های پیرامون شیوه‌های تبلیغ تأثیر گذار ارائه کرد.

قربانی، خاطر نشان کرد:‌در ادامه همایش حجت الاسلام غضنفرآبادی، ریاست محترم دادگاه های تهران مطالبی پیرامون مسائل و مشکلات اجتماعی، خانوادگی در بین آحاد مختلف مردم بیان نمود و معیار آسیب اجتماعی، آمار و عکس العمل اجتماع بیان کرد.

لازم به ذکر است، در این همایش 120 نفر از اساتید، طلاب و مبلغات استان تهران حضور بهم رساندند.

یکشنبه 23 ارديبهشت 1397 - 14:59:27

امروز:  جمعه 25 آبان 1397