برگزاری جلسه فصلی هیإت امناء مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در اجتماع بزرگ گرامی داشت روز 9 دی ماه

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تفسیر و علوم قرآن

برگزاری دهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه در مجتمع کوثر

خانم دکتر بیات ریزی گفت: زندگی همانند جعبه مداد رنگی که انسان ها با انتخاب هایشان به آن رنگ می دهند

برگزاری مراسم افتتاحیه پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار حضور اساتید، مبلغات و طلاب خواهران استان تهران در...
یکشنبه 23 ارديبهشت 1397     حضور اساتید، مبلغات و طلاب خواهران استان تهران در همایش طلایه داران تبلیغ ویژه ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، قربانی، رابط خبری کوثر، از حضور اساتید، طلاب و مبلغات استان تهران در همایش طلایه داران تبلیغ، ویژه ماه مبارک رمضان در روز شنبه 22 اردیبهشت ماه جاری  سازمان تبلیغات شهر ری خبر داد.

وی، در ادامه افزود: در این همایش، حجت الاسلام نوری زاده، مدیر کل سازمان تبلیغات استان تهران، ماه مبارک رمضان، را ماه برکت دانست و کار  تبلیغ، را برکتی دانست که خداوند متعال، توفیق آن را به مبلغین، عنایت کرده است، که بدون چشم داشت مادی، امر خطیر، حساس، دشوار و بسیار ظریف تبلیغ را بر عهده دارند، وی در ادامه به شیو های تبلیغ در عصر کنونی اشاره نموده  توصیه‌های پیرامون شیوه‌های تبلیغ تأثیر گذار ارائه کرد.

قربانی، خاطر نشان کرد:‌در ادامه همایش حجت الاسلام غضنفرآبادی، ریاست محترم دادگاه های تهران مطالبی پیرامون مسائل و مشکلات اجتماعی، خانوادگی در بین آحاد مختلف مردم بیان نمود و معیار آسیب اجتماعی، آمار و عکس العمل اجتماع بیان کرد.

لازم به ذکر است، در این همایش 120 نفر از اساتید، طلاب و مبلغات استان تهران حضور بهم رساندند.

یکشنبه 23 ارديبهشت 1397 - 14:59:27

امروز:  پنجشنبه 27 دي 1397