برگزاری ویژه برنامه گرامی داشت روز سوم خرداد در مجتمع کوثر

چهارمین جلسه دوره آموزش امر به معروف و نهی از منکر با موضوع «امر به معروف در فتنه اقتصادی» در مجتمع کوثر

برگزاری جلسه توجیهی تشکیل انجمن های علمی طلاب

برگزاری مراسم جزء خوانی قرآن کریم در ماه مبارک رمضان

نشست مشترک اساتید دانشگاه سوئیس با اساتید و طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

دومین جلسه آموزشی سایت ویکی فقه در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

بیانیه محکوم کردن کشتار مردم مظلوم یمن

بیان رهبری درشهادت امیرالمؤمنین(علیه السلام)، مصیبتِ همیشه‌ی زمان

خانه اخبار حضور اساتید، مبلغات و طلاب خواهران استان تهران در...
یکشنبه 23 ارديبهشت 1397     حضور اساتید، مبلغات و طلاب خواهران استان تهران در همایش طلایه داران تبلیغ ویژه ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، قربانی، رابط خبری کوثر، از حضور اساتید، طلاب و مبلغات استان تهران در همایش طلایه داران تبلیغ، ویژه ماه مبارک رمضان در روز شنبه 22 اردیبهشت ماه جاری  سازمان تبلیغات شهر ری خبر داد.

وی، در ادامه افزود: در این همایش، حجت الاسلام نوری زاده، مدیر کل سازمان تبلیغات استان تهران، ماه مبارک رمضان، را ماه برکت دانست و کار  تبلیغ، را برکتی دانست که خداوند متعال، توفیق آن را به مبلغین، عنایت کرده است، که بدون چشم داشت مادی، امر خطیر، حساس، دشوار و بسیار ظریف تبلیغ را بر عهده دارند، وی در ادامه به شیو های تبلیغ در عصر کنونی اشاره نموده  توصیه‌های پیرامون شیوه‌های تبلیغ تأثیر گذار ارائه کرد.

قربانی، خاطر نشان کرد:‌در ادامه همایش حجت الاسلام غضنفرآبادی، ریاست محترم دادگاه های تهران مطالبی پیرامون مسائل و مشکلات اجتماعی، خانوادگی در بین آحاد مختلف مردم بیان نمود و معیار آسیب اجتماعی، آمار و عکس العمل اجتماع بیان کرد.

لازم به ذکر است، در این همایش 120 نفر از اساتید، طلاب و مبلغات استان تهران حضور بهم رساندند.