برگزاری ویژه برنامه گرامی داشت روز سوم خرداد در مجتمع کوثر

چهارمین جلسه دوره آموزش امر به معروف و نهی از منکر با موضوع «امر به معروف در فتنه اقتصادی» در مجتمع کوثر

برگزاری جلسه توجیهی تشکیل انجمن های علمی طلاب

برگزاری مراسم جزء خوانی قرآن کریم در ماه مبارک رمضان

نشست مشترک اساتید دانشگاه سوئیس با اساتید و طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

دومین جلسه آموزشی سایت ویکی فقه در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

بیانیه محکوم کردن کشتار مردم مظلوم یمن

بیان رهبری درشهادت امیرالمؤمنین(علیه السلام)، مصیبتِ همیشه‌ی زمان

خانه اخبار برگزاری نشست مشترک اساتید و مسئولین دانشگاه اندو...
سه شنبه 28 فروردين 1397     برگزاری نشست مشترک اساتید و مسئولین دانشگاه اندونزی و اساتید و مسئولین مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامي كوثر،ر ضائی ، مسئول امورعلمی اساتید از برگزاری نشست مشترک اساتید و مسئولین دانشگاه اندونزی و اساتید و مسئولین مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر باعنوان "زن مسلمان و دنیای مدرن " خبرداد .

در ابتدای این نشست حجت الاسلام و المسلمین نوری زاده مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی ضمن عرض خیر مقدم به خانم لوماسیا استاد دانشگاه اندونزی و حقوقدان وهیئت همراه ایشان ، به تبیین جایگاه زن دردین مبین اسلام پرداخته ودر ادامه خانم لوماسیا وضعیت زنان در اندونزی را بیان نمودند. این نشست با حضور  مسئولین و اساتید مجتمع کوثر به منظور آشنایی با جایگاه اجتماعی و وضعیت اشتغال و تحصیل  زنان مسلمان در هر دو کشور و طرح چالش های پیش روی زنان در حوزه مسائل اجتماعی در دنیای مدرن برگزار شد . ایشان درادامه سخنان خود حق تحصیل را از آموزه های دین مبین اسلام برشمردند .

در بخش دوم نشست با حضور اساتید خانم و طلاب در سالن اجتماعات با طرح پرسش هایی از سوی اساتید وطلاب مجتمع کوثر از خانم لوماسیا در حوزه خانواده ، فضای مجازی وحجاب زنان، تحصیل و ... دراندونزی مطرح شد که ایشان به این پرسش ها پاسخ دادند ایشان در پاسخ به پرسش های فوق افزودند : با توجه به هجمه های موجود در فضای مجازی نقش خانواده در تکیه برایمان و اخلاق در پرورش فرزندان بسیار مهم می باشد.

همچنین از مطالب مهم اینکه؛ ایشان در ضمن گفتگو اظهار داشتند مهم ترین و بارزترین نمونه عزت زن مسلمان را حضرت زهرا (س) می باشد که به عنوان دختر پیامبر (ص) نسل ایشان را توسعه داد.

در پایان با تقدیم لوح سپاس حضور و اهدای هدایای فرهنگی متن لوح به زبان انگلیسی قرائت گردید.