برگزاری جلسه فصلی هیإت امناء مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در اجتماع بزرگ گرامی داشت روز 9 دی ماه

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تفسیر و علوم قرآن

برگزاری دهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه در مجتمع کوثر

خانم دکتر بیات ریزی گفت: زندگی همانند جعبه مداد رنگی که انسان ها با انتخاب هایشان به آن رنگ می دهند

برگزاری مراسم افتتاحیه پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار برگزاری نشست مشترک اساتید و مسئولین دانشگاه اندو...
سه شنبه 28 فروردين 1397     برگزاری نشست مشترک اساتید و مسئولین دانشگاه اندونزی و اساتید و مسئولین مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامي كوثر،ر ضائی ، مسئول امورعلمی اساتید از برگزاری نشست مشترک اساتید و مسئولین دانشگاه اندونزی و اساتید و مسئولین مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر باعنوان "زن مسلمان و دنیای مدرن " خبرداد .

در ابتدای این نشست حجت الاسلام و المسلمین نوری زاده مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی ضمن عرض خیر مقدم به خانم لوماسیا استاد دانشگاه اندونزی و حقوقدان وهیئت همراه ایشان ، به تبیین جایگاه زن دردین مبین اسلام پرداخته ودر ادامه خانم لوماسیا وضعیت زنان در اندونزی را بیان نمودند. این نشست با حضور  مسئولین و اساتید مجتمع کوثر به منظور آشنایی با جایگاه اجتماعی و وضعیت اشتغال و تحصیل  زنان مسلمان در هر دو کشور و طرح چالش های پیش روی زنان در حوزه مسائل اجتماعی در دنیای مدرن برگزار شد . ایشان درادامه سخنان خود حق تحصیل را از آموزه های دین مبین اسلام برشمردند .

در بخش دوم نشست با حضور اساتید خانم و طلاب در سالن اجتماعات با طرح پرسش هایی از سوی اساتید وطلاب مجتمع کوثر از خانم لوماسیا در حوزه خانواده ، فضای مجازی وحجاب زنان، تحصیل و ... دراندونزی مطرح شد که ایشان به این پرسش ها پاسخ دادند ایشان در پاسخ به پرسش های فوق افزودند : با توجه به هجمه های موجود در فضای مجازی نقش خانواده در تکیه برایمان و اخلاق در پرورش فرزندان بسیار مهم می باشد.

همچنین از مطالب مهم اینکه؛ ایشان در ضمن گفتگو اظهار داشتند مهم ترین و بارزترین نمونه عزت زن مسلمان را حضرت زهرا (س) می باشد که به عنوان دختر پیامبر (ص) نسل ایشان را توسعه داد.

در پایان با تقدیم لوح سپاس حضور و اهدای هدایای فرهنگی متن لوح به زبان انگلیسی قرائت گردید.

سه شنبه 28 فروردين 1397 - 14:54:08

امروز:  جمعه 28 دي 1397