برگزاری نشست مشترک اساتید و مسئولین دانشگاه اندونزی و اساتید و مسئولین مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاري نوزدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه

برگزاري جشن مبعث حضرت رسول اكرم (ص) در مجتمع كوثر

برگزاري مراسم عزاداري به مناسبت شهادت امام موسي بن جعفر عليه السلام در مجتمع كوثر

برگزاري دوازدهمين جلسه سلسله مباحث گفتماني تفسير ادبي- عرفاني در مجتمع كوثر

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

بیانیه محکوم کردن کشتار مردم مظلوم یمن

بیان رهبری درشهادت امیرالمؤمنین(علیه السلام)، مصیبتِ همیشه‌ی زمان

تصویر مرتبط

نتیجه تصویری برای ماه شعبان

خانه اخبار نشست مشترک مسئولین واساتید دانشگاه اندونزی واسات...
دوشنبه 27 فروردين 1397     نشست مشترک مسئولین واساتید دانشگاه اندونزی واساتید و مسئولین مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، رضایی ، معاون آموزش سطح4 از نشست مشترک مسئولین واساتید دانشگاه اندونزی واساتید و مسئولین مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر در روز سه شنبه 28 فروردين ماه در مجتمع آموزش علوم اسلامي كوثر  خبر داد .

وی در ادامه افزود :این نشست باعنوان "زن مسلمان ودنیای مدرن ،چا لش ها وراهکارها "  با حضور اساتيد و طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامي كوثر از ساعت 11/30 الي 13 برگزار خواهد شد .

دوشنبه 27 فروردين 1397 - 10:19:35

امروز:  شنبه 1 ارديبهشت 1397