برگزاری نشست مشترک اساتید و مسئولین دانشگاه اندونزی و اساتید و مسئولین مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاري نوزدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه

نشست مشترک مسئولین واساتید دانشگاه اندونزی واساتید و مسئولین مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاري جشن مبعث حضرت رسول اكرم (ص) در مجتمع كوثر

برگزاري دوازدهمين جلسه سلسله مباحث گفتماني تفسير ادبي- عرفاني در مجتمع كوثر

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

بیانیه محکوم کردن کشتار مردم مظلوم یمن

بیان رهبری درشهادت امیرالمؤمنین(علیه السلام)، مصیبتِ همیشه‌ی زمان

تصویر مرتبط

نتیجه تصویری برای ماه شعبان

خانه اخبار برگزاري مراسم عزاداري به مناسبت شهادت امام موسي ب...
چهار شنبه 22 فروردين 1397     برگزاري مراسم عزاداري به مناسبت شهادت امام موسي بن جعفر عليه السلام در مجتمع كوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامي كوثر، قربانی، رابط خبری کوثر، از برگزاری مراسم عزاداری به مناسبت شهادت هفتمین اختر تابناک امامت حضرت موسی بن جعفر علیه السلام در روز چهارشنبه 21 فروردین ماه در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر خبر داد.

وی، در ادامه افزود: مراسم عزاداری شهادت باب الحوائج حضرت موسی بن جعفر (ع) امروز صبح همراه با قرائت زیارت عاشورا و مرثیه سرایی مداح اهل بیت علیهم السلام با حضور اساتید و طلاب برگزار شد و در پایان از حضار پذیرائی به عمل آمد.

چهار شنبه 22 فروردين 1397 - 15:54:55

امروز:  شنبه 1 ارديبهشت 1397