برگزاری سومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی به مبحث خانواده در مجتمع کوثر

برگزاری اردوی زیارتی قم و جمکران ویژه طلاب مجتمع کوثر

برگزاری سومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی در مجتمع کوثر

برگزاری نشست تحلیل مباحث سیاسی ایران در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری دومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

برگزاری جلسه نمایندگان در مجتمع کوثر

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

نتیجه تصویری برای شهادت امام حسن

خانه اخبار برگزاري مراسم عزاداري به مناسبت شهادت امام موسي ب...
چهار شنبه 22 فروردين 1397     برگزاري مراسم عزاداري به مناسبت شهادت امام موسي بن جعفر عليه السلام در مجتمع كوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامي كوثر، قربانی، رابط خبری کوثر، از برگزاری مراسم عزاداری به مناسبت شهادت هفتمین اختر تابناک امامت حضرت موسی بن جعفر علیه السلام در روز چهارشنبه 21 فروردین ماه در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر خبر داد.

وی، در ادامه افزود: مراسم عزاداری شهادت باب الحوائج حضرت موسی بن جعفر (ع) امروز صبح همراه با قرائت زیارت عاشورا و مرثیه سرایی مداح اهل بیت علیهم السلام با حضور اساتید و طلاب برگزار شد و در پایان از حضار پذیرائی به عمل آمد.

چهار شنبه 22 فروردين 1397 - 15:54:55

امروز:  جمعه 27 مهر 1397