گفتمان حوزوی با موضوع <وحدت حوزه و دانشگاه، مسأله چیست؟ » در مجتمع کوثر

برگزاری جشن میلاد امام حسن عسگری (ع) در مجتمع کوثر

دومین جلسه دوره تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده با موضوع «شیوه های جذب وتاثیر گذاری در فضای مجازی »

برگزاری جلسات هم اندیشی با موضوع <حقوق معنوی زوجه> در مجتمع کوثر

برگزاری نهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه

برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع «عوامل موفقیت در علم آموزی» به مناسبت هفته پِژوهش

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار برگزاري دوازدهمين جلسه سلسله مباحث گفتماني تفسير...
چهار شنبه 22 فروردين 1397     برگزاري دوازدهمين جلسه سلسله مباحث گفتماني تفسير ادبي- عرفاني در مجتمع كوثر
به گزارش روابط عمومي مجتمع آموزش علوم اسلامي كوثر ، دوازدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی تفسیر ادبی عرفانی در روز چهارشنبه 22 فروردین ماه برگزار شد.

مرضیه جزایری، استاد این کلاس با تبیین معنای کلمه حمد به » ظهور صفات کمال و جمال خداوند که در مظاهر ظهور پیدا کرده است» خاطر نشان کرد: الله به معنای واجب الوجود، الحق، موجود حقیقی است که مابقی موجودات، حقیقی نیستند و همه مظاهر او هستند.

وی، در ادامه اشاره کرد: خداوند مستجمع تمام صفات کمالیه و منزه از صفات سلبیه است، ال در الحمد لله چه ال جنس و یا ال استغراق باشد یعنی جنس حمد و مطلق حمد برای خداوند است. 1- به اعتبار بدایت و اسم موجد که ایجاد کننده است ومبدا المبادی و خالق است و 2- بسیط الحقیقه است و اصل وجود است که مابقی همه مظاهر او می باشند.

وی، یاد آور شد: پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و حضرات معصومین علیهم السلام همه با بدن عنصری خودشان، تمام ظهورات الهی را جامع می باشند، چه عالم امر و چه عالم خلق، چه عالم بدن و چه عالم شهادت.

استاد کوثر، در ادامه به روایتی از امام صادق ( علیه السلام) اشاره کرد که: چون شیطان توجه به ظاهر کرد( خلقت خودش از آتش و خلقت انسان از خاک بود) و مقایسه نمود، به آن گوهری که در ذات انسان است توجه نکرد.( و علم الادم الاسماه کلها: آدم، معلم تمام اسماء الهی است لذا  فوق حتی موجودات عالم امر می شود پس اشرف مخلوقات است.)

چهار شنبه 22 فروردين 1397 - 15:45:08

امروز:  چهار شنبه 28 آذر 1397