برگزاری مصاحبه علمی و رفتاری- اخلاقی داوطلبان گرایش تاریخ اسلام

برگزاری آزمون مسابقه کتابخوانی وقف در مجتمع کوثر

بازدید معاون محترم پژوهش مرکز مدیریت خواهران از واحد های پژوهش مجتمع کوثر

جلسه دفاع پایان نامه با موضوع«ماهیت استحاله و بررسی مصادیق مستحدثه در فقه مذاهب اسلامی»

دفاع پایان نامه اعظم شمشیری احرار طلبه سطح 3 کوثر در گرایش فقه واصول، با موضوع"بررسی فقهی مسئولیت های ناشی از حوادث ورزشی "

آغاز مصاحبه داوطلبان در مجتمع کوثر

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

بیانیه محکوم کردن کشتار مردم مظلوم یمن

بیان رهبری درشهادت امیرالمؤمنین(علیه السلام)، مصیبتِ همیشه‌ی زمان

خانه اخبار برگزاري دوازدهمين جلسه سلسله مباحث گفتماني تفسير...
چهار شنبه 22 فروردين 1397     برگزاري دوازدهمين جلسه سلسله مباحث گفتماني تفسير ادبي- عرفاني در مجتمع كوثر
به گزارش روابط عمومي مجتمع آموزش علوم اسلامي كوثر ، دوازدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی تفسیر ادبی عرفانی در روز چهارشنبه 22 فروردین ماه برگزار شد.

مرضیه جزایری، استاد این کلاس با تبیین معنای کلمه حمد به » ظهور صفات کمال و جمال خداوند که در مظاهر ظهور پیدا کرده است» خاطر نشان کرد: الله به معنای واجب الوجود، الحق، موجود حقیقی است که مابقی موجودات، حقیقی نیستند و همه مظاهر او هستند.

وی، در ادامه اشاره کرد: خداوند مستجمع تمام صفات کمالیه و منزه از صفات سلبیه است، ال در الحمد لله چه ال جنس و یا ال استغراق باشد یعنی جنس حمد و مطلق حمد برای خداوند است. 1- به اعتبار بدایت و اسم موجد که ایجاد کننده است ومبدا المبادی و خالق است و 2- بسیط الحقیقه است و اصل وجود است که مابقی همه مظاهر او می باشند.

وی، یاد آور شد: پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و حضرات معصومین علیهم السلام همه با بدن عنصری خودشان، تمام ظهورات الهی را جامع می باشند، چه عالم امر و چه عالم خلق، چه عالم بدن و چه عالم شهادت.

استاد کوثر، در ادامه به روایتی از امام صادق ( علیه السلام) اشاره کرد که: چون شیطان توجه به ظاهر کرد( خلقت خودش از آتش و خلقت انسان از خاک بود) و مقایسه نمود، به آن گوهری که در ذات انسان است توجه نکرد.( و علم الادم الاسماه کلها: آدم، معلم تمام اسماء الهی است لذا  فوق حتی موجودات عالم امر می شود پس اشرف مخلوقات است.)

چهار شنبه 22 فروردين 1397 - 15:45:08

امروز:  سه شنبه 26 تير 1397