برگزاری سومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی به مبحث خانواده در مجتمع کوثر

برگزاری اردوی زیارتی قم و جمکران ویژه طلاب مجتمع کوثر

برگزاری سومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی در مجتمع کوثر

برگزاری نشست تحلیل مباحث سیاسی ایران در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری دومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

برگزاری جلسه نمایندگان در مجتمع کوثر

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

نتیجه تصویری برای شهادت امام حسن

خانه اخبار فاطمه غزالی طلبه سطح 2 مجتمع آموزش علوم اسلامی کوث...
دوشنبه 20 فروردين 1397     فاطمه غزالی طلبه سطح 2 مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر به مرحله کشوری المپیاد علمی طلاب راه یافت

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر ، صلح جو، معاون آموزش کوثر، از اعلام نتایج آزمون مرحله استانی نهمین المپیاد علمی طلاب سطح 2 مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان تهران خبر داد.

وی، در ادامه افزود: فاطمه غزالی طلبه پایه چهارم سطح2 با امتیاز 4/82 در مرحله استانی المپیاد پذیرفته شد و به مرحله کشوری راه یافت.

صلح جو، در پایان یاد آور شد:  مرحله استانی المپیاد علمی اسفند ماه سال 96 برگزار شد.

دوشنبه 20 فروردين 1397 - 09:24:32

امروز:  جمعه 27 مهر 1397