برگزاری نشست مشترک اساتید و مسئولین دانشگاه اندونزی و اساتید و مسئولین مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاري نوزدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه

نشست مشترک مسئولین واساتید دانشگاه اندونزی واساتید و مسئولین مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاري جشن مبعث حضرت رسول اكرم (ص) در مجتمع كوثر

برگزاري مراسم عزاداري به مناسبت شهادت امام موسي بن جعفر عليه السلام در مجتمع كوثر

برگزاري دوازدهمين جلسه سلسله مباحث گفتماني تفسير ادبي- عرفاني در مجتمع كوثر

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

بیانیه محکوم کردن کشتار مردم مظلوم یمن

بیان رهبری درشهادت امیرالمؤمنین(علیه السلام)، مصیبتِ همیشه‌ی زمان

تصویر مرتبط

نتیجه تصویری برای ماه شعبان

خانه اخبار فاطمه غزالی طلبه سطح 2 مجتمع آموزش علوم اسلامی کوث...
دوشنبه 20 فروردين 1397     فاطمه غزالی طلبه سطح 2 مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر به مرحله کشوری المپیاد علمی طلاب راه یافت

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر ، صلح جو، معاون آموزش کوثر، از اعلام نتایج آزمون مرحله استانی نهمین المپیاد علمی طلاب سطح 2 مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان تهران خبر داد.

وی، در ادامه افزود: فاطمه غزالی طلبه پایه چهارم سطح2 با امتیاز 4/82 در مرحله استانی المپیاد پذیرفته شد و به مرحله کشوری راه یافت.

صلح جو، در پایان یاد آور شد:  مرحله استانی المپیاد علمی اسفند ماه سال 96 برگزار شد.

دوشنبه 20 فروردين 1397 - 09:24:32

امروز:  شنبه 1 ارديبهشت 1397