برگزاری ویژه برنامه گرامی داشت روز سوم خرداد در مجتمع کوثر

چهارمین جلسه دوره آموزش امر به معروف و نهی از منکر با موضوع «امر به معروف در فتنه اقتصادی» در مجتمع کوثر

برگزاری جلسه توجیهی تشکیل انجمن های علمی طلاب

برگزاری مراسم جزء خوانی قرآن کریم در ماه مبارک رمضان

نشست مشترک اساتید دانشگاه سوئیس با اساتید و طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

دومین جلسه آموزشی سایت ویکی فقه در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

بیانیه محکوم کردن کشتار مردم مظلوم یمن

بیان رهبری درشهادت امیرالمؤمنین(علیه السلام)، مصیبتِ همیشه‌ی زمان

خانه اخبار فاطمه غزالی طلبه سطح 2 مجتمع آموزش علوم اسلامی کوث...
دوشنبه 20 فروردين 1397     فاطمه غزالی طلبه سطح 2 مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر به مرحله کشوری المپیاد علمی طلاب راه یافت

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر ، صلح جو، معاون آموزش کوثر، از اعلام نتایج آزمون مرحله استانی نهمین المپیاد علمی طلاب سطح 2 مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان تهران خبر داد.

وی، در ادامه افزود: فاطمه غزالی طلبه پایه چهارم سطح2 با امتیاز 4/82 در مرحله استانی المپیاد پذیرفته شد و به مرحله کشوری راه یافت.

صلح جو، در پایان یاد آور شد:  مرحله استانی المپیاد علمی اسفند ماه سال 96 برگزار شد.