برگزاری جلسه دفاع تحقیق پایانی سطح دو با موضوع (راههای عملی تزکیه نفس در صحیفه سجادیه) در مجتمع کوثر

دفاع پایان نامه با عنوان حجیت عرف در تطبیق و تعیین مفاهیم با رویکرد نظر امام خمینی (ره) در مجتمع کوثر

دفاع پایان نامه با عنوان " شیوه های مهرورزی در خانواده از نظر اسلام"

دفاع پایان نامه " قاعده احترام وکاربرد آن در فقه امامیه و حقوق موضوعه" در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم عزاداری دهه اول ماه محرم در مجتمع کوثر

دفاع پایان نامه با موضوع حجیت عرف در تطبیق و تعیین مفاهیم با رویکردنظر امام خمینی دوشنبه 26 شهریور

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

بیانیه محکوم کردن کشتار مردم مظلوم یمن

خانه اخبار برگزاري آخرين جلسه دوره آموزش تخصصي تبليغ كاربرد...
چهار شنبه 23 اسفند 1396     برگزاري آخرين جلسه دوره آموزش تخصصي تبليغ كاربردي در مجتمع كوثر

دهمین جلسه تبلیغ کاربردی با موضوع کمال عقل، شرط ظهور با سخنرانی خانم دکتر میرهاشمی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي اداره كل تبليغات اسلامي استان تهران، آخرين جلسه دوره آموزش تخصصي تبليغ كاربردي با موضوع «كمال عقل، شرط ظهور» با سخنراني دكتر ميرهاشمي روز چهارشنبه 16 اسفند در مجتمع آموزش علوم اسلامي كوثر برگزار شد.

دكتر ميرهاشمي ،گفت: اصل و محور بحث ما این حدیث از امام صادق ( علیه السلام) است كه فرمودند« زمانیکه زمان ظهور ولی آخرالزمان برسد خداوند، دستش را بر سر بندگان قرار می دهد و عقول آنها کامل می شود».

وي، در ادامه افزود: زمان ابناء الرضا ( علیهم السلام) که دسترسی به امامان بسیار سخت بود وقتی از امام هادی ( علیه السلام) سوال می شود که حجت بر ما چیست وقتی دسترسی به شما نداریم: امام هادی ( علیه السلام)  می فرمایند: حجت بر شما ، عقل است که با آن صادق علی الله شناخته می شود و تصدیق می گردد و کاذب هم شناخته می شود و تشخیص داده می شود( عقل راه صحیح را از غلط تشخیص می دهد).

دكتر ميرهاشمي ، در بيان آثار کامل شدن عقل اينگونه بيان كرد: با کمال عقل، مردم سعادت و شقاوت خود را درک می کنند، با رشد عقل، مردم آینده را ارزیابی می کنند و عاقبت نگر می شوند و در نتیجه ، درست انتخاب می کنند، با رشد عقل، افراد با تمام وجود، مشکلات را درک می کنند حتی اگر در متن مشکل ،نباشند، با رشد عقل، مردم خودشان حق را از باطل تشخیص می دهند و به دنبال حق حرکت می کنند،هر قدر رشد عقلی مردم بیشتر شود، یک قانون واحد بعنوان قانونی که مصالح و مفاسد واقعی در عقبه آن است توسط مردم درک و پذیرفته می شود.

ايشان، از نشانه های عقل از منظر  امام رضا ( علیه السلام)  تصريح كرد: عقل هیچ مسلمانی به کمال نرسد تا این 10 خصلت در او جمع شود: 1- هر کس به خیر او امیدوار است.2- همه  از بدی او خود را در امان بدانند. 3- خیر اندک دیگری را بسیار شمارد. 4- خیر بسیار خود به دیگران را اندک شمارد. 5- هر چه حاجت از او خواهند دلتنگ نشود. 6- از دانش طلبی در تمام عمر خسته نشود. 7- فقردر راه خدا از توانگری برایش محبوبتر باشد. 8- خواری در راه خدا از عزت با دشمن خدا، محبوبتر باشد. 9- گمنامی را از شهرت خواهان تر باشد. 10- از همه مهمتر اینکه، احدی را ننگرد جز اینکه بگوید او از من بهتر و پرهیزگارتر است.

دكتر ميرهاشمي در پايان خاطر نشان كرد: اگر انسان با تقوا باشد و در را ه دین قدم بردارد، عقلش کاملتر می شود، با مباحثه های علمی ، حضور در محضر علما، تعمق در آیات و روایات، ترک سخنان زاید و بی فایده و خودسازی و تهذیب می توان عقل را رشد داد.

چهار شنبه 23 اسفند 1396 - 15:15:24

امروز:  دوشنبه 2 مهر 1397