دفاع پایان نامه با موضوع « فرآیند آموزش معاد با تاکید برتفسیر تنزیلی »

دفاع پایان نامه با عنوان « بررسی قرآنی عملکرد پیامبر در تبدیل تهدیدهای اجتماعی سیاسی به فرصت » در مجتمع کوثر

برگزاری اولین جلسه دوره تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده

برگزاری هشتمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

برگزاری دوره تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده در مجتمع کوثر

حجت الاسلام نوری زاده گفت: اندک خیرخواهی در مسیر کمال و بالندگی انسان به شما کمک می کند

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

نتیجه تصویری برای صلوات

خانه اخبار برگزاری جشن فارغ التحصیلی طلاب سطح2و3و4 همزمان با...
چهار شنبه 16 اسفند 1396      برگزاری جشن فارغ التحصیلی طلاب سطح2و3و4 همزمان با میلاد با سعادت حضرت زهرا (س) در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، صلح جو معاون آموزش مجتمع کوثر همزمان با میلاد با سعادت حضرت زهرا (س) از برگزاری جشن فارغ التحصیلی طلاب سطح2و3و4 روز چهارشنبه 16 اسفند ماه جاری  خبر داد.

وی،‌در ادامه افزود: خانم محرمی از طلاب سطح 4  سخنران این جلسه ، ضمن تبریک ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)به بحث روایت فاطمی در مورد خلقت نوری پرداخت و به بیان روایتی قدسی در حقیقت نسبت وجودی حضرت زهرا (س) و خداوند را بیان کرد .

خانم محرمی با بیان روایت خاطر نشان کرد:روایات خلقت نوری ما را آشنا می کند به اینکه اهل بیت در عالم دیگری خلق شده اند و در واقع خلقت آنان ماوراءخلقت مادی است و در واقع اهل بیت تافته جدا بافته هستند و نقشه عالم خلقت و نقشه هدف خدا برای خلقت ملکی و ملکوتی عالم می باشند.

صلح جو، در پایان یاد آور شد: در  پایان این مراسم از نرجس حقیقت به عنوان "طلبه نخبه" و فاطمه صمیمی آذر به عنوان "طلبه فاضله" و همچنین از طلاب ممتاز و فارغ التحصیل  با ارائه لوح و هدایایی  تقدیر به عمل آمد.

چهار شنبه 16 اسفند 1396 - 13:44:28

امروز:  سه شنبه 20 آذر 1397