برگزاری جلسه کارگروه اساتید در مجتمع کوثر

دیدار مدیران و معاونین مجتمع کوثر از خانواده شهید سید محمد تقی میرغفوریان

موفقیت طلبه مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر در نهمین المپیاد علمی مرحله کشوری

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه ها در مجتمع کوثر

اعزام بیش از 30 مبلغه به مناسبت ماه مبارک رمضان از سوی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری جلسه کارگروه اساتید در مجتمع کوثر

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

بیانیه محکوم کردن کشتار مردم مظلوم یمن

بیان رهبری درشهادت امیرالمؤمنین(علیه السلام)، مصیبتِ همیشه‌ی زمان

خانه اخبار برگزاری جشن فارغ التحصیلی طلاب سطح2و3و4 همزمان با...
چهار شنبه 16 اسفند 1396      برگزاری جشن فارغ التحصیلی طلاب سطح2و3و4 همزمان با میلاد با سعادت حضرت زهرا (س) در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، صلح جو معاون آموزش مجتمع کوثر همزمان با میلاد با سعادت حضرت زهرا (س) از برگزاری جشن فارغ التحصیلی طلاب سطح2و3و4 روز چهارشنبه 16 اسفند ماه جاری  خبر داد.

وی،‌در ادامه افزود: خانم محرمی از طلاب سطح 4  سخنران این جلسه ، ضمن تبریک ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)به بحث روایت فاطمی در مورد خلقت نوری پرداخت و به بیان روایتی قدسی در حقیقت نسبت وجودی حضرت زهرا (س) و خداوند را بیان کرد .

خانم محرمی با بیان روایت خاطر نشان کرد:روایات خلقت نوری ما را آشنا می کند به اینکه اهل بیت در عالم دیگری خلق شده اند و در واقع خلقت آنان ماوراءخلقت مادی است و در واقع اهل بیت تافته جدا بافته هستند و نقشه عالم خلقت و نقشه هدف خدا برای خلقت ملکی و ملکوتی عالم می باشند.

صلح جو، در پایان یاد آور شد: در  پایان این مراسم از نرجس حقیقت به عنوان "طلبه نخبه" و فاطمه صمیمی آذر به عنوان "طلبه فاضله" و همچنین از طلاب ممتاز و فارغ التحصیل  با ارائه لوح و هدایایی  تقدیر به عمل آمد.

چهار شنبه 16 اسفند 1396 - 13:44:28

امروز:  دوشنبه 28 خرداد 1397