دفاع پایان نامه با موضوع « فرآیند آموزش معاد با تاکید برتفسیر تنزیلی »

دفاع پایان نامه با عنوان « بررسی قرآنی عملکرد پیامبر در تبدیل تهدیدهای اجتماعی سیاسی به فرصت » در مجتمع کوثر

برگزاری اولین جلسه دوره تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده

برگزاری هشتمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

برگزاری دوره تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده در مجتمع کوثر

حجت الاسلام نوری زاده گفت: اندک خیرخواهی در مسیر کمال و بالندگی انسان به شما کمک می کند

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

نتیجه تصویری برای صلوات

خانه اخبار برگزاری پانزدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق...
سه شنبه 15 اسفند 1396     برگزاری پانزدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، شانزدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور حجت الاسلام نوری زاده مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران سه شنبه 15 اسفند در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

حجت الاسلام نوری زاده، ضمن عرض تبریک سالروز ولادت حضرت زهرا ( سلام الله علیها) و روز زن و تکریم مقام زن، گفت: زمانی که حضرت زهرا ( سلام الله علیها)  متولد شدند به یگانگی خدا، نبوت پیامبر(صلی الله علیه و آله)  و ولایت حضرت علی ( علیه السلام) شهادت دادند .

ایشان، در ادامه افزود: تمام مراتب گفته شده در مورد حضرت زهرا ( سلام الله علیها)  ، کمتر از آنی در روز قیامت برای همگان روشن می شود؛  نقل شده زمانیکه حضرت زهرا ( سلام الله علیها) می خواهند وارد محشر شوند، از خداوند می خواهند که مقامشان را به اهل محشر نشان دهد و خداوند متعال به او می فرماید: یا زهرا از هر کسی از شیعیانت که دوست داری شفاعت کن و وارد شده است که  حضرت زهرا ( سلام الله علیها)   مثل مرغی که از روی زمین دانه برمی چیند، شیعیانش را در قیامت انتخاب کرده و شفاعت می کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تهران، خاطر نشان کرد: لقب ام ابیها را پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله)  به دلیل شان و مقام والای  حضرت زهرا ( سلام الله علیها) ، برگزید و پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله)  چنان به ایشان محبت می کرد که به هیچ کس دیگری به آن اندازه محبت نمی شد؛ و از دیگر دلایل می توان به این دو مورد اشاره کردکه چون حضرت زهرا ( سلام الله علیها) مانند مادری در خدمت پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله)   بودند و یا حضرت زهرا ( سلام الله علیها) ، ریشه رسالت و ریشه شجره طیبه میباشد و نسل پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) از حضرت زهرا ( سلام الله علیها) ریشه کرده است.

وی، در ادامه بیان کرد: القاب حضرت زهرا ( سلام الله علیها)  بسیار است اما لقب ام ابیها ( سلام الله علیها)  ، بی بدیل می باشد ولقب"ام" در مواردی بکار می رود که ارزش بسیاری وجود داشته باشد: 1-ام الکتاب، برای قرآن. 2-ام القرای، برای سرزمین مکه.3- گروهی پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله)  را از آن جهت که در مکه به دنیا آمدند ، امی ، می دانند

ایشان با تأکید بر نگریستن به احوال گذشتگان اینگونه بیان کرد که: عبرت آموزی از تاریخ به این معناست که انسان با نگاه عبرت به حالات گذشتگان بنگرد.

سه شنبه 15 اسفند 1396 - 14:46:39

امروز:  سه شنبه 20 آذر 1397