دفاع پایان نامه با موضوع « فرآیند آموزش معاد با تاکید برتفسیر تنزیلی »

دفاع پایان نامه با عنوان « بررسی قرآنی عملکرد پیامبر در تبدیل تهدیدهای اجتماعی سیاسی به فرصت » در مجتمع کوثر

برگزاری اولین جلسه دوره تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده

برگزاری هشتمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

برگزاری دوره تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده در مجتمع کوثر

حجت الاسلام نوری زاده گفت: اندک خیرخواهی در مسیر کمال و بالندگی انسان به شما کمک می کند

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

نتیجه تصویری برای صلوات

خانه اخبار برگزاری نشست علمی با موضوع «رویکرد مفسرین امامیه ...
چهار شنبه 9 اسفند 1396     برگزاری نشست علمی با موضوع «رویکرد مفسرین امامیه و عامه به آیه 34 سوره مبارکه نساء در مجتمع كوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، احمدی،  معاون پژوهش کوثر از برگزاری نشست علمی با موضوع «رویکرد مفسرین امامیه و عامه نسبت به آیه 34 سوره مبارکه نساء چهارشنبه 9 اسفند در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

وی، در ادامه افزود: نشست علمی طلاب سطح چهار با موضوع «رویکرد مفسرین امامیه و عامه نسبت به آیه «الرِّجالُ قَوّامُونَ عَلَی النِّساءِ بِما فَضَّلَ اللّهُ بَعْضَهُمْ عَلی‏ بَعْضٍ وَ بِما أَنْفَقُوا مِنْ أَمْوالِهِمْ» »( آیه 34 سوره مبارکه نساء ) در این مجتمع با سخنرانی فریبا صدارت و مقدسه علی اوسط از طلاب سطح 4 برگزار شد.

احمدی، خاطر نشان کرد: در این نشست فریبا صدارت به ارائه تفسیرهای مختلف سنی و شیعه درباره این آیه پرداخت و مقدسه علی اوسط این آیه را در جامعه کنونی ایران و غرب بررسی کرده و اذعان کرد مساله قوامیت مردان بر زنان را می توان به صورت ضمنی در بندهای کنوانسیون حقوق زنان مشاهده کرد.

چهار شنبه 9 اسفند 1396 - 15:36:24

امروز:  سه شنبه 20 آذر 1397