برگزاری جلسه کارگروه اساتید در مجتمع کوثر

دیدار مدیران و معاونین مجتمع کوثر از خانواده شهید سید محمد تقی میرغفوریان

موفقیت طلبه مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر در نهمین المپیاد علمی مرحله کشوری

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه ها در مجتمع کوثر

اعزام بیش از 30 مبلغه به مناسبت ماه مبارک رمضان از سوی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری جلسه کارگروه اساتید در مجتمع کوثر

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

بیانیه محکوم کردن کشتار مردم مظلوم یمن

بیان رهبری درشهادت امیرالمؤمنین(علیه السلام)، مصیبتِ همیشه‌ی زمان

خانه اخبار برگزاری نشست علمی با موضوع «رویکرد مفسرین امامیه ...
چهار شنبه 9 اسفند 1396     برگزاری نشست علمی با موضوع «رویکرد مفسرین امامیه و عامه به آیه 34 سوره مبارکه نساء در مجتمع كوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، احمدی،  معاون پژوهش کوثر از برگزاری نشست علمی با موضوع «رویکرد مفسرین امامیه و عامه نسبت به آیه 34 سوره مبارکه نساء چهارشنبه 9 اسفند در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

وی، در ادامه افزود: نشست علمی طلاب سطح چهار با موضوع «رویکرد مفسرین امامیه و عامه نسبت به آیه «الرِّجالُ قَوّامُونَ عَلَی النِّساءِ بِما فَضَّلَ اللّهُ بَعْضَهُمْ عَلی‏ بَعْضٍ وَ بِما أَنْفَقُوا مِنْ أَمْوالِهِمْ» »( آیه 34 سوره مبارکه نساء ) در این مجتمع با سخنرانی فریبا صدارت و مقدسه علی اوسط از طلاب سطح 4 برگزار شد.

احمدی، خاطر نشان کرد: در این نشست فریبا صدارت به ارائه تفسیرهای مختلف سنی و شیعه درباره این آیه پرداخت و مقدسه علی اوسط این آیه را در جامعه کنونی ایران و غرب بررسی کرده و اذعان کرد مساله قوامیت مردان بر زنان را می توان به صورت ضمنی در بندهای کنوانسیون حقوق زنان مشاهده کرد.

چهار شنبه 9 اسفند 1396 - 15:36:24

امروز:  دوشنبه 28 خرداد 1397