برگزاری جلسه کارگروه اساتید در مجتمع کوثر

دیدار مدیران و معاونین مجتمع کوثر از خانواده شهید سید محمد تقی میرغفوریان

موفقیت طلبه مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر در نهمین المپیاد علمی مرحله کشوری

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه ها در مجتمع کوثر

اعزام بیش از 30 مبلغه به مناسبت ماه مبارک رمضان از سوی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری جلسه کارگروه اساتید در مجتمع کوثر

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

بیانیه محکوم کردن کشتار مردم مظلوم یمن

بیان رهبری درشهادت امیرالمؤمنین(علیه السلام)، مصیبتِ همیشه‌ی زمان

خانه اخبار برگزاري نهمين جلسه آموزش تخصصي تبليغ كاربردي با م...
چهار شنبه 9 اسفند 1396     برگزاري نهمين جلسه آموزش تخصصي تبليغ كاربردي با موضوع «بايسته هاي تبليغي» در مجتمع كوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامي كوثر، نهمین جلسه دوره آموزش تخصصی تبلیغ کاربردی با موضوع «بایسته‌های تبلیغی » با سخنرانی دکتر جلالی در روز چهارشنبه 9 اسفند   برگزار شد.

دکتر جلالی در این جلسه به بیان شیوه‌های برانگیختن احساسات مخاطبین از جمله مقتل خوانی، شعر، توجه به مطالب در روضه خوانی اشاره کرد .

وی، در ادامه افزود:  تبلیغ دین،  برنامه ریزی منسجم  و مهندسی خاصی نیاز دارد و یکی از مهمترین مطالبی که مبلغین باید بدانند این است که در تبلیغ دین بحث روضه خوانی بسیار مهم می باشد ، روضه خوانی باعث درگیر کردن احساسات افراد و تخلیه روانی آنها شده و در نتیجه آمادگی لازم را برای پذیرش مطلب می یابد هم چنین شعر نیز در برانگیختن احساسات نقش بسزایی دارد.

ایشان، با بیان این که مبلغ باید مخاطب شناسی قوی  و بنیه روانشناسی داشته باشد تا با توجه به تحصیلات مخاطب ، سن، منطقه سکونت، و... مطالب مفیدی را ارائه دهد؛ خاطر نشان کرد: مسئله مهم دیگر این است که مبلغ باید دائما در حال آسیب شناسی باشد و بعنوان مثال تا زمانیکه  فردی هنوز اصول اعتقادی و اصول دین را باور نداشته نباید فروع دین یا ضروریات دین را به او تحمیل نمود.

جلالی، تصریح کرد: در روضه خوانی حتما مقتل خوانی نیز داشته باشید که لازم است، متن عربی از روی کتاب و سند معتبر قرائت شود .

چهار شنبه 9 اسفند 1396 - 15:33:04

امروز:  دوشنبه 28 خرداد 1397