دفاع پایان نامه با موضوع « فرآیند آموزش معاد با تاکید برتفسیر تنزیلی »

دفاع پایان نامه با عنوان « بررسی قرآنی عملکرد پیامبر در تبدیل تهدیدهای اجتماعی سیاسی به فرصت » در مجتمع کوثر

برگزاری اولین جلسه دوره تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده

برگزاری هشتمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

برگزاری دوره تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده در مجتمع کوثر

حجت الاسلام نوری زاده گفت: اندک خیرخواهی در مسیر کمال و بالندگی انسان به شما کمک می کند

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

نتیجه تصویری برای صلوات

خانه اخبار برگزاري نهمين جلسه آموزش تخصصي تبليغ كاربردي با م...
چهار شنبه 9 اسفند 1396     برگزاري نهمين جلسه آموزش تخصصي تبليغ كاربردي با موضوع «بايسته هاي تبليغي» در مجتمع كوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامي كوثر، نهمین جلسه دوره آموزش تخصصی تبلیغ کاربردی با موضوع «بایسته‌های تبلیغی » با سخنرانی دکتر جلالی در روز چهارشنبه 9 اسفند   برگزار شد.

دکتر جلالی در این جلسه به بیان شیوه‌های برانگیختن احساسات مخاطبین از جمله مقتل خوانی، شعر، توجه به مطالب در روضه خوانی اشاره کرد .

وی، در ادامه افزود:  تبلیغ دین،  برنامه ریزی منسجم  و مهندسی خاصی نیاز دارد و یکی از مهمترین مطالبی که مبلغین باید بدانند این است که در تبلیغ دین بحث روضه خوانی بسیار مهم می باشد ، روضه خوانی باعث درگیر کردن احساسات افراد و تخلیه روانی آنها شده و در نتیجه آمادگی لازم را برای پذیرش مطلب می یابد هم چنین شعر نیز در برانگیختن احساسات نقش بسزایی دارد.

ایشان، با بیان این که مبلغ باید مخاطب شناسی قوی  و بنیه روانشناسی داشته باشد تا با توجه به تحصیلات مخاطب ، سن، منطقه سکونت، و... مطالب مفیدی را ارائه دهد؛ خاطر نشان کرد: مسئله مهم دیگر این است که مبلغ باید دائما در حال آسیب شناسی باشد و بعنوان مثال تا زمانیکه  فردی هنوز اصول اعتقادی و اصول دین را باور نداشته نباید فروع دین یا ضروریات دین را به او تحمیل نمود.

جلالی، تصریح کرد: در روضه خوانی حتما مقتل خوانی نیز داشته باشید که لازم است، متن عربی از روی کتاب و سند معتبر قرائت شود .

چهار شنبه 9 اسفند 1396 - 15:33:04

امروز:  سه شنبه 20 آذر 1397