برگزاری دومین جلسه نمایندگان آموزشی و فرهنگی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری ششمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور حجت الاسلام نوری زاده در مجتمع کوثر

برگزاری دومین جلسه حلقه صالحین با حضور طلاب بسیجی مجتمع کوثر

حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران در ویژه برنامه عزاداری دهه آخر ماه صفر در مجتمع کوثر

برگزاری ویژه برنامه دهه آخر ماه صفر با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران

برگزاری پنجمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار چهاردهمين جلسه سلسله مباحث اخلاق در نهج البلاغه ب...
سه شنبه 24 بهمن 1396     چهاردهمين جلسه سلسله مباحث اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدير كل تبليغات اسلامي استان تهران

به گزارش روابط عمومي مجتمع آموزش علوم اسلامي كوثر، چهاردهمين جلسه سلسله مباحث اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدير كل تبليغات اسلامي استان تهران برگزار شد.

حجت الاسلام نوری زاده، با تبریک یوم الله 22 بهمن در ادامه افزود: بزرگترین نعمت انقلاب، عزت است و دشمنان به همین دلیل عزت، استقلال و آزادی در جمهوری اسلامی است که با ما  دشمنی می کنند و بخشی از تهدیدهاو ایجاد رعب برای ضربه وارد کردن به بخش اقتصادی است که با رابطه هم درست نخواهد شد.و بخش دیگر مربوط به حوزه علمیه است که به خاطر دستاوردهای علمی بوجود آمده در ایران است که اینچنین دشمنی آنان را برمی انگیزد و سومین بخش مربوط به بخش فرهنگی است که می خواهند در این حوزه ضربه وارد کنند و سعی کردند فاضلاب  فرهنگی خود را وارد فرهنگ ایرانیان کنند که از طریق فضای ضربه وارد کنند و این برای تضعیف انقلاب و ایجاد اختلاف میان امام و امت ،  بین گروه ها و حزب ها است.

ایشان، در ادامه خاطر نشان کرد: دشمن در صدد ایجاد تفرقه برای حکومت کردن است و از آنجاییکه مکتب ما مکتب توحیدی و انسجام است و همچنین با تعلیم آموزه های مکتب فاطمی (س) و حضرت امیرالمومنین علیه السلام است باید بدانیم هر چه به اسلام نزدیک شویم هیچ تفرقه ای میان ما بوجود نخواهد آمد و هر چه از اسلام و انقلاب فاصله بگیریم جدایی ها و تفرقه ها زیاد خواهد شد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران، با عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت ز هرا(سلام الله علیها) یاد آور شد:  باید بدانیم که حضرت ز هرا(سلام الله علیها)  تنها اسو ه زنان نیست بلکه اسوه همه بشریت است و به این الگوی جامع و کامل باید عمل شود، حضرت ز هرا(سلام الله علیها)  بهترین الگو برای مادران و بهترین الگو برای دختران و بهترین الگوبرای ولایتمداری است؛ جایی که لازم بود گریه کند، گریه می کرد و جاییکه لازم بود خطبه بخواند، خطبه می خواند و آنجاییکه لازم بود در اجتماع حاضر شود خود را حائل ولایت می نمود .

وی، در ادامه با اشاره به فرازی از  خطبه  31 نهج البلاغه حضرت علی (علیه السلام) که « پسرم دلت را به اندرز زنده بدار»(که درباره موعظه به تفصیل بحث شد)و باید غفلت را با مواردی از جمله: یاد مرگ،  استغفار زنگار قلب یعنی غفلت از بین می رود و پیامبر(صلی الله علیه و آله) حتی در خواب نیز آگاه بود و شیطان حتی در خواب هم نمی توانست به حضرت نزدیک شود،  موعظه راهی دیگر برای از بین بردن غفلت است.

حجت الاسلام نوری زاده، تصریح کرد: نباید از موعظه کردن دور بمانیم و با نهیب زدن به خود  و یا سپیدی مو بدانیم که رفتنی هستیم.اگر ما مرتب به خود نهیب بزنیم دیگر غفلتی نمی ماند ، مثلا سجده هایی که در نمازهای روزانه داریم نشانه خاکساری در مقابل پروردگار است نوعی نهیب زدن است  که ما  از خاک خلق شدیم  و به خاک برمی گردیم  و از دنیا خواهیم رفت  پس باید مراقب اعمال خود باشیم  و در غفلت به سر نبریم. حضرت علی (علیه السلام) در این نامه هم خود و هم فرزندش را موعظه می کند و خود را از موعظه دور نمی داند.

ایشان با تأکید بر این موضوع که «برای موعظه گوش شنوا و قلب زنده لازم است تا موعظه اثر کند» اظهار داشت: در روایت حضرت علی (علیه السلام) میفرمایند"بین شما و موعظه حجابی از غفت است ؛ یعنی با غفلت انسان، موعظه تاثیر نمی کند".

حجت الاسلام نوری زاده ، در پایان با اشاره به حدیثی از حضرت رسول اکرم (ص) که «زمانی که خداوند  بخواهد در حق کسی نیکی کند واعظی از خودش قرار می دهد، یعنی خودش واعظ خودش خواهد بود.»

سه شنبه 24 بهمن 1396 - 16:12:38

امروز:  جمعه 25 آبان 1397