برگزاری دومین جلسه نمایندگان آموزشی و فرهنگی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری ششمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور حجت الاسلام نوری زاده در مجتمع کوثر

برگزاری دومین جلسه حلقه صالحین با حضور طلاب بسیجی مجتمع کوثر

حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران در ویژه برنامه عزاداری دهه آخر ماه صفر در مجتمع کوثر

برگزاری ویژه برنامه دهه آخر ماه صفر با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران

برگزاری پنجمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار برگزاری اردوی فرهنگی - زیارتی مشهد مقدس از مجتمع آ...
سه شنبه 24 بهمن 1396     برگزاری اردوی فرهنگی - زیارتی مشهد مقدس از مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، قرباني، معاون فرهنگی کوثر، از برگزاری اردوی زیارتی - فرهنگی مشهد مقدس ویژه اساتید و کارکنان از جمعه 20 بهمن لغايت دوشنبه 23 بهمن ماه در مجتمع آموزش علوم اسلامي كوثر خبر داد.
قربانی، در ادامه افزود: اردوی زیارتی – فرهنگی مشهد مقدس همزمان با فرارسیدن ايام الله دهه فجر و آغاز دهه فاطميه  با هدف تقویت باورهای اخلاقی و دینی و حفظ ارزش هاي انقلاب اسلامي با حضور اساتید و کارکنان این مجتمع برنامه ریزی و اجرا شد.
وی، خاطر نشان کرد: حضور در  راهپيمايي 22 بهمن در مشهد مقدس، اقامه نمازهای یومیه بصورت جماعت و شرکت در مراسمهای برگزار شده در حرم از برنامه های متنوع این اردوی فرهنگی زیارتی بود.

لازم به ذکر است این اردو به مدت سه روز در هتل محمد الرسول الله (ص)  برگزار شد.

سه شنبه 24 بهمن 1396 - 11:19:47

امروز:  جمعه 25 آبان 1397