برگزاری سومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی به مبحث خانواده در مجتمع کوثر

برگزاری اردوی زیارتی قم و جمکران ویژه طلاب مجتمع کوثر

برگزاری سومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی در مجتمع کوثر

برگزاری نشست تحلیل مباحث سیاسی ایران در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری دومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

برگزاری جلسه نمایندگان در مجتمع کوثر

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

نتیجه تصویری برای شهادت امام حسن

خانه اخبار برگزاری اردوی فرهنگی - زیارتی مشهد مقدس از مجتمع آ...
سه شنبه 24 بهمن 1396     برگزاری اردوی فرهنگی - زیارتی مشهد مقدس از مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، قرباني، معاون فرهنگی کوثر، از برگزاری اردوی زیارتی - فرهنگی مشهد مقدس ویژه اساتید و کارکنان از جمعه 20 بهمن لغايت دوشنبه 23 بهمن ماه در مجتمع آموزش علوم اسلامي كوثر خبر داد.
قربانی، در ادامه افزود: اردوی زیارتی – فرهنگی مشهد مقدس همزمان با فرارسیدن ايام الله دهه فجر و آغاز دهه فاطميه  با هدف تقویت باورهای اخلاقی و دینی و حفظ ارزش هاي انقلاب اسلامي با حضور اساتید و کارکنان این مجتمع برنامه ریزی و اجرا شد.
وی، خاطر نشان کرد: حضور در  راهپيمايي 22 بهمن در مشهد مقدس، اقامه نمازهای یومیه بصورت جماعت و شرکت در مراسمهای برگزار شده در حرم از برنامه های متنوع این اردوی فرهنگی زیارتی بود.

لازم به ذکر است این اردو به مدت سه روز در هتل محمد الرسول الله (ص)  برگزار شد.

سه شنبه 24 بهمن 1396 - 11:19:47

امروز:  جمعه 27 مهر 1397