برگزاری نشست مشترک اساتید و مسئولین دانشگاه اندونزی و اساتید و مسئولین مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاري نوزدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه

نشست مشترک مسئولین واساتید دانشگاه اندونزی واساتید و مسئولین مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاري جشن مبعث حضرت رسول اكرم (ص) در مجتمع كوثر

برگزاري مراسم عزاداري به مناسبت شهادت امام موسي بن جعفر عليه السلام در مجتمع كوثر

برگزاري دوازدهمين جلسه سلسله مباحث گفتماني تفسير ادبي- عرفاني در مجتمع كوثر

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

بیانیه محکوم کردن کشتار مردم مظلوم یمن

بیان رهبری درشهادت امیرالمؤمنین(علیه السلام)، مصیبتِ همیشه‌ی زمان

تصویر مرتبط

نتیجه تصویری برای ماه شعبان

خانه اخبار برگزاری اردوی فرهنگی - زیارتی مشهد مقدس از مجتمع آ...
سه شنبه 24 بهمن 1396     برگزاری اردوی فرهنگی - زیارتی مشهد مقدس از مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، قرباني، معاون فرهنگی کوثر، از برگزاری اردوی زیارتی - فرهنگی مشهد مقدس ویژه اساتید و کارکنان از جمعه 20 بهمن لغايت دوشنبه 23 بهمن ماه در مجتمع آموزش علوم اسلامي كوثر خبر داد.
قربانی، در ادامه افزود: اردوی زیارتی – فرهنگی مشهد مقدس همزمان با فرارسیدن ايام الله دهه فجر و آغاز دهه فاطميه  با هدف تقویت باورهای اخلاقی و دینی و حفظ ارزش هاي انقلاب اسلامي با حضور اساتید و کارکنان این مجتمع برنامه ریزی و اجرا شد.
وی، خاطر نشان کرد: حضور در  راهپيمايي 22 بهمن در مشهد مقدس، اقامه نمازهای یومیه بصورت جماعت و شرکت در مراسمهای برگزار شده در حرم از برنامه های متنوع این اردوی فرهنگی زیارتی بود.

لازم به ذکر است این اردو به مدت سه روز در هتل محمد الرسول الله (ص)  برگزار شد.

سه شنبه 24 بهمن 1396 - 11:19:47

امروز:  شنبه 1 ارديبهشت 1397