برگزاری دفاع پایان نامه با موضوع" تاثیر ایمان به معاد در افزایش امید انسان از دیدگاه قرآن و روایات" در مجتمع کوثر

برگزاری سومین جلسه کارگاه دانش افزایی فقه الحدیث در مجتمع کوثر

برگزاری جلسه دفاع پایان نامه با موضوع با موضوع "عوامل، زمینه ها و آثار وحدت در جامعه از منظر قرآن و روایات"

دفاع پایان نامه با موضوع " بررسی تطبیقی ادله فقهی حلیت و حرمت اکل حیوانات در فقه امامیه و یهودیت "

دفاع پایان نامه با موضوع"عوامل، زمینه ها و آثار وحدت در جامعه از منظر قرآن و روایات"

دفاع پایان نامه با مووضع «بررسی تطبیقی ادله فقهی حلیت و حرمت اکل حیوانات در فقه امامیه و یهودیت» در مجتمع کوثر

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

بیانیه محکوم کردن کشتار مردم مظلوم یمن

بیان رهبری درشهادت امیرالمؤمنین(علیه السلام)، مصیبتِ همیشه‌ی زمان

خانه اخبار برگزاری یازدهمین نشست جمعیت بانوان فرهیخته استان...
یکشنبه 15 بهمن 1396     برگزاری یازدهمین نشست جمعیت بانوان فرهیخته استان تهران

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، صیادی رئیس جمعیت بانوان فرهیخته استان تهران از برگزاری یازدهمین نشست اعضای جمعیت بانوان فرهیخته در روز شنبه 14 بهمن ماه سال جاری  خبر دارد.

وی، در ادامه افزود: این جلسه که با موضوع «بومی سازی طرح پیشگیری از طلاق» برگزار شد ؛ طرح‌های مختلفی توسط اعضاء پيرامون موضوع جلسه مطرح گردید  كه نتیجه آن در جلسات بعدی مشخص خواهد شد .

رئیس جمعیت بانوان فرهیخته، خاطر نشان کرد: چهار کارگروه با عناوين «تحکیم خانواده،تعمیق باورهای دینی،رسانه و فضای مجازی و منویات رهبری» در اين جلسه  برگزار شد و اعضا به بحث و گفتگو پیرامون این طرح پرداختند .

یکشنبه 15 بهمن 1396 - 13:59:56

امروز:  سه شنبه 30 مرداد 1397