برگزاری سومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی به مبحث خانواده در مجتمع کوثر

برگزاری اردوی زیارتی قم و جمکران ویژه طلاب مجتمع کوثر

برگزاری سومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی در مجتمع کوثر

برگزاری نشست تحلیل مباحث سیاسی ایران در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری دومین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

برگزاری جلسه نمایندگان در مجتمع کوثر

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

نتیجه تصویری برای شهادت امام حسن

خانه اخبار برگزاری یازدهمین نشست جمعیت بانوان فرهیخته استان...
یکشنبه 15 بهمن 1396     برگزاری یازدهمین نشست جمعیت بانوان فرهیخته استان تهران

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، صیادی رئیس جمعیت بانوان فرهیخته استان تهران از برگزاری یازدهمین نشست اعضای جمعیت بانوان فرهیخته در روز شنبه 14 بهمن ماه سال جاری  خبر دارد.

وی، در ادامه افزود: این جلسه که با موضوع «بومی سازی طرح پیشگیری از طلاق» برگزار شد ؛ طرح‌های مختلفی توسط اعضاء پيرامون موضوع جلسه مطرح گردید  كه نتیجه آن در جلسات بعدی مشخص خواهد شد .

رئیس جمعیت بانوان فرهیخته، خاطر نشان کرد: چهار کارگروه با عناوين «تحکیم خانواده،تعمیق باورهای دینی،رسانه و فضای مجازی و منویات رهبری» در اين جلسه  برگزار شد و اعضا به بحث و گفتگو پیرامون این طرح پرداختند .

یکشنبه 15 بهمن 1396 - 13:59:56

امروز:  جمعه 27 مهر 1397