برگزاري مراسم عزاداري دهه دوم فاطميه شهادت حضرت زهرا (س) در مجتمع كوثر

تمدید مهلت حذف و اضافه واحد های درسی

برگزاري المپياد علمي ويژه طلاب سطح 2 و 3 در مجتمع آموزش علوم اسلامي كوثر

دفاع پايان نامه سطح 3 در روز چهارشنبه 2 اسفند ماه در مجتمع كوثر

برگزاري هشتمين جلسه دوره آموزش تخصصي تبليغ كاربردي با موضوع «تربيت قرآني كودكان»

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

بیانیه محکوم کردن کشتار مردم مظلوم یمن

بیان رهبری درشهادت امیرالمؤمنین(علیه السلام)، مصیبتِ همیشه‌ی زمان

تصویر مرتبط

خانه اخبار تقدیر از برگزیدگان مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر د...
یکشنبه 15 بهمن 1396     تقدیر از برگزیدگان مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر در اختتامیه هفتمین جشنواره علامه حلی ره استان تهران

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، احمدی، معاون پژوهش کوثر، تقدیر از برگزیدگان مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر در اختتامیه هفتمین جشنواره علامه حلی (ره) استان تهران در روز یکشنبه 15 بهمن ماه در سالن شیخ صدوق واقع در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(علیه السلام) خبر داد.

احمدی، با اشاره به حضور در ادامه افزود: مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره علامه حلی ره با حضور حجت الاسلام رئیسی، تولیت محترم آستان قدس رضوی در این مراسم و حجت الاسلام آقامیری مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان تهران، آیت الله  حصاری معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران برگزار شد و از برگزیدگان این جشنواره تجلیل گردید.

معاون پژوهش کوثر، خاطر نشان کرد:  هفتمین جشنواره علامه حلی فاقد رتبه نخست بود لذا طلاب حائز رتبه‌های دوم و سوم این جشنواره شوند ، که الحمد الله امسال 11 اثراز طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر موفق به کسب رتبه برتر شد.

احمدی، در پایان یاد آور شد: فاطمه قربانی طلبه سطح 3 مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر با دو اثر پایان نامه و مقاله برگزیده رتبه دوم؛ و به بخش کشوری راه یافت.

یکشنبه 15 بهمن 1396 - 13:43:29

امروز:  سه شنبه 1 اسفند 1396