برگزاری دومین جلسه نمایندگان آموزشی و فرهنگی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری ششمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور حجت الاسلام نوری زاده در مجتمع کوثر

برگزاری دومین جلسه حلقه صالحین با حضور طلاب بسیجی مجتمع کوثر

حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران در ویژه برنامه عزاداری دهه آخر ماه صفر در مجتمع کوثر

برگزاری ویژه برنامه دهه آخر ماه صفر با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران

برگزاری پنجمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار تقدیر از برگزیدگان مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر د...
یکشنبه 15 بهمن 1396     تقدیر از برگزیدگان مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر در اختتامیه هفتمین جشنواره علامه حلی ره استان تهران

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، احمدی، معاون پژوهش کوثر، تقدیر از برگزیدگان مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر در اختتامیه هفتمین جشنواره علامه حلی (ره) استان تهران در روز یکشنبه 15 بهمن ماه در سالن شیخ صدوق واقع در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(علیه السلام) خبر داد.

احمدی، با اشاره به حضور در ادامه افزود: مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره علامه حلی ره با حضور حجت الاسلام رئیسی، تولیت محترم آستان قدس رضوی در این مراسم و حجت الاسلام آقامیری مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان تهران، آیت الله  حصاری معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران برگزار شد و از برگزیدگان این جشنواره تجلیل گردید.

معاون پژوهش کوثر، خاطر نشان کرد:  هفتمین جشنواره علامه حلی فاقد رتبه نخست بود لذا طلاب حائز رتبه‌های دوم و سوم این جشنواره شوند ، که الحمد الله امسال 11 اثراز طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر موفق به کسب رتبه برتر شد.

احمدی، در پایان یاد آور شد: فاطمه قربانی طلبه سطح 3 مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر با دو اثر پایان نامه و مقاله برگزیده رتبه دوم؛ و به بخش کشوری راه یافت.

یکشنبه 15 بهمن 1396 - 13:43:29

امروز:  جمعه 25 آبان 1397