برگزاری دفاع پایان نامه با موضوع" تاثیر ایمان به معاد در افزایش امید انسان از دیدگاه قرآن و روایات" در مجتمع کوثر

برگزاری سومین جلسه کارگاه دانش افزایی فقه الحدیث در مجتمع کوثر

برگزاری جلسه دفاع پایان نامه با موضوع با موضوع "عوامل، زمینه ها و آثار وحدت در جامعه از منظر قرآن و روایات"

دفاع پایان نامه با موضوع " بررسی تطبیقی ادله فقهی حلیت و حرمت اکل حیوانات در فقه امامیه و یهودیت "

دفاع پایان نامه با موضوع"عوامل، زمینه ها و آثار وحدت در جامعه از منظر قرآن و روایات"

دفاع پایان نامه با مووضع «بررسی تطبیقی ادله فقهی حلیت و حرمت اکل حیوانات در فقه امامیه و یهودیت» در مجتمع کوثر

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

بیانیه محکوم کردن کشتار مردم مظلوم یمن

بیان رهبری درشهادت امیرالمؤمنین(علیه السلام)، مصیبتِ همیشه‌ی زمان

خانه اخبار گفتگو با خواهر سه شهید گرانقدر انگیزه در ویژه برن...
شنبه 14 بهمن 1396     گفتگو با خواهر سه شهید گرانقدر انگیزه در ویژه برنامه «ملکوتیان در روایت یاران» در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی  مجتمع آموزش علوم اسلامي كوثر ، اولین گفتگو در  ویژه برنامه «ملکوتیان در روایت یاران » که به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه ی  فجر و در راستای تجلیل از خانواده های معظم شهدا  امروز 14 بهمن ماه سال جاری برگزار شد.

اولین برنامه در گفتگو با خانم مرضیه انگیزه طلبه سطح 3 مجتمع کوثر و خواهر سه شهید بزرگوار «مهدی، حسن و صادق انگیزه» پیرامون خاطرات و وصیت نامه آن شهدای گرانقدر برگزار شد.

مرضیه انگیزه ، خواهر شهیدان انگیزه به بیان به دستورالعملهایی که شهدا برای زندگی روزمره خودشان تعیین نموده بودند که از جمله آنها می‌توان به: 1-هرگز دروغ نگویم.2-هرگز غیبت نکنم.3-به نامحرم نگاه نکنم.4-در همه حال خدا را ناظر بدانم.5-از لهو و لعب پرهیز کنم.6-دوستی ام برای خدا و دشمنی ام برا ی خدا باشد اشاره کرد.

شنبه 14 بهمن 1396 - 15:15:58

امروز:  سه شنبه 30 مرداد 1397