برگزاری جلسه فصلی هیإت امناء مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در اجتماع بزرگ گرامی داشت روز 9 دی ماه

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تفسیر و علوم قرآن

برگزاری دهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه در مجتمع کوثر

خانم دکتر بیات ریزی گفت: زندگی همانند جعبه مداد رنگی که انسان ها با انتخاب هایشان به آن رنگ می دهند

برگزاری مراسم افتتاحیه پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار گفتگو با خواهر سه شهید گرانقدر انگیزه در ویژه برن...
شنبه 14 بهمن 1396     گفتگو با خواهر سه شهید گرانقدر انگیزه در ویژه برنامه «ملکوتیان در روایت یاران» در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی  مجتمع آموزش علوم اسلامي كوثر ، اولین گفتگو در  ویژه برنامه «ملکوتیان در روایت یاران » که به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه ی  فجر و در راستای تجلیل از خانواده های معظم شهدا  امروز 14 بهمن ماه سال جاری برگزار شد.

اولین برنامه در گفتگو با خانم مرضیه انگیزه طلبه سطح 3 مجتمع کوثر و خواهر سه شهید بزرگوار «مهدی، حسن و صادق انگیزه» پیرامون خاطرات و وصیت نامه آن شهدای گرانقدر برگزار شد.

مرضیه انگیزه ، خواهر شهیدان انگیزه به بیان به دستورالعملهایی که شهدا برای زندگی روزمره خودشان تعیین نموده بودند که از جمله آنها می‌توان به: 1-هرگز دروغ نگویم.2-هرگز غیبت نکنم.3-به نامحرم نگاه نکنم.4-در همه حال خدا را ناظر بدانم.5-از لهو و لعب پرهیز کنم.6-دوستی ام برای خدا و دشمنی ام برا ی خدا باشد اشاره کرد.

شنبه 14 بهمن 1396 - 15:15:58

امروز:  جمعه 28 دي 1397