برگزاری نشست مشترک اساتید و مسئولین دانشگاه اندونزی و اساتید و مسئولین مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاري نوزدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه

نشست مشترک مسئولین واساتید دانشگاه اندونزی واساتید و مسئولین مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاري جشن مبعث حضرت رسول اكرم (ص) در مجتمع كوثر

برگزاري مراسم عزاداري به مناسبت شهادت امام موسي بن جعفر عليه السلام در مجتمع كوثر

برگزاري دوازدهمين جلسه سلسله مباحث گفتماني تفسير ادبي- عرفاني در مجتمع كوثر

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

بیانیه حوزه‌های علمیه خواهران برای حضور گسترده در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

بیانیه اساتید و طلاب مجتمع کوثر در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)

محکومیت اعدام عالم گرانقدر شیخ نمر به دست آل سعود

بیانیه محکوم کردن کشتار مردم مظلوم یمن

بیان رهبری درشهادت امیرالمؤمنین(علیه السلام)، مصیبتِ همیشه‌ی زمان

تصویر مرتبط

نتیجه تصویری برای ماه شعبان

خانه اخبار اعلام اهم فعالیت‌های ایام الله دهه فجر در مجتمع ک...
شنبه 14 بهمن 1396     اعلام اهم فعالیت‌های ایام الله دهه فجر در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی  مجتمع آموزش علوم اسلامي كوثر ، قربانی، معاون فرهنگي كوثر، در گفت و گو با رابط خبری کوثر از  اهم فعاليت هاي فرهنگي- تبليغي در ايام الله دهه فجر  امروز 14 بهمن ماه سال جاری در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر خبر داد.

وی، در ادامه افزود: برگزاری ویژه برنامه ملکوتیان در روایت یاران ، برگزاری ایستگاه صلواتی، برگزاری ویژه برنامه گرامی داشت دهه فجر، تجدید عهد و میثاق با امام شهداء و شهداء در گلزار شهداء تهران(ره)،  فضاسازی سایت و محیط ، توزیع پوسترهایی با محوریت دهه فجر و روز 22 بهمن ماه در بین طلاب  خبر داد.

وی، در توضیح ویژه برنامه ملکوتیان در روایت یاران خاطر نشان کرد:  ویژه برنامه ملکوتیان در روایت یاران در راستای  زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهداء گرانقدر انقلاب اسلامی؛‌ و با محوریت خاطره گویی و بیان آرمان‌ها و اندیشه‌های شهداء گرانقدر از زبان فرزندان، همسران و خواهران شهداء است.

شنبه 14 بهمن 1396 - 14:51:13

امروز:  شنبه 1 ارديبهشت 1397