برگزاری دومین جلسه نمایندگان آموزشی و فرهنگی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری ششمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور حجت الاسلام نوری زاده در مجتمع کوثر

برگزاری دومین جلسه حلقه صالحین با حضور طلاب بسیجی مجتمع کوثر

حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران در ویژه برنامه عزاداری دهه آخر ماه صفر در مجتمع کوثر

برگزاری ویژه برنامه دهه آخر ماه صفر با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران

برگزاری پنجمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار اعلام اهم فعالیت‌های ایام الله دهه فجر در مجتمع ک...
شنبه 14 بهمن 1396     اعلام اهم فعالیت‌های ایام الله دهه فجر در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی  مجتمع آموزش علوم اسلامي كوثر ، قربانی، معاون فرهنگي كوثر، در گفت و گو با رابط خبری کوثر از  اهم فعاليت هاي فرهنگي- تبليغي در ايام الله دهه فجر  امروز 14 بهمن ماه سال جاری در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر خبر داد.

وی، در ادامه افزود: برگزاری ویژه برنامه ملکوتیان در روایت یاران ، برگزاری ایستگاه صلواتی، برگزاری ویژه برنامه گرامی داشت دهه فجر، تجدید عهد و میثاق با امام شهداء و شهداء در گلزار شهداء تهران(ره)،  فضاسازی سایت و محیط ، توزیع پوسترهایی با محوریت دهه فجر و روز 22 بهمن ماه در بین طلاب  خبر داد.

وی، در توضیح ویژه برنامه ملکوتیان در روایت یاران خاطر نشان کرد:  ویژه برنامه ملکوتیان در روایت یاران در راستای  زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهداء گرانقدر انقلاب اسلامی؛‌ و با محوریت خاطره گویی و بیان آرمان‌ها و اندیشه‌های شهداء گرانقدر از زبان فرزندان، همسران و خواهران شهداء است.

شنبه 14 بهمن 1396 - 14:51:13

امروز:  جمعه 25 آبان 1397