سال تحصیلی جدید در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر آغاز شد

برگزاری اردوی جهادی معرفتی روشنا در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

خانه اخبار حضور دکتر رجبی دوانی مورخ و پژوهشگر تاریخ اسلام د...
سه شنبه 14 آذر 1396     حضور دکتر رجبی دوانی مورخ و پژوهشگر تاریخ اسلام در جشن میلاد نبی اکرم (ص) و میلاد امام صادق (ع) مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامي كوثر، جشن میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع) با حضور  دکتر رجبی دوانی مورخ و پژوهشگر تاریخ اسلام و استاد مجتمع کوثر  در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

آقای دکتر رجبی دوانی، سخنران این مراسم در ابتدا با عرض تبریک به مناسبت میلاد نبی اکرم و پیامبر اعظم(ص) به حدیث قدسی «لولاک خلقت الافلاک» اشاره کرد و گفت: شان حضرت آنقدر عظیم است که بوجود آمدن همه خلقت، طفیلی وجود آن حضرت است، خدا بر بشر منت گذاشته که پیامبر(صلی الله علیه و آله وسلم) را که سرآمد همه خلقت است را فرستاده است.

ایشان، در ادامه افزود: نامگذاری هفته وحدت بسیار مهم است چرا که تمام بدبختی های عالم اسلام از تفرقه مسلمانان نشات می گیرد؛ و اگر مسلمانان وحدت داشتند حتما حرف اول را در جهان می زدند، استعمارگران پس از پیروزی انقلاب اسلامی احساس خطر کردند که مواضع آنان را به خطر بیندازد و انقلاب اسلامی را انقلاب شیعی و عجمی نامیدند تا ادعا کنند شیعه می خواهد بر همه جا نفوذ کند به همین دلیل ضد ایران و مذهب تشیع تبلیغ کردند.

دکتر رجبی دوانی، در پايان خاطر نشان کرد: ما افتخار می‌کنیم که شیعه امیر المومنین علی ( علیه السلام) می باشیم که حتی در زمان خانه نشینی وقتی احساس خطر برای اسلام نمودند مشورت های بسیار خوبی به خلفا می دادند؛ حتی در عصر ما و در زمان جنگ داعش، علمای آنها فتوا دادند که هر کس 7 شیعه را بکشد به بهشت می رود اما در مقابل، علمای ما و آیت الله سیستانی چنین فتواهایی را در مورد آنها نمی دهند و تاریخ حقیقی اسلام و وقایع را روشن بیان می‌کنند اما افراط و تفریط نمی کنند.

لازم به ذکر است، این مراسم روز سه شنبه 14 آذر ماه جاری در سالن اجتماعات مجتمع  آموزش علوم اسلامي کوثر برگزار شد.

سه شنبه 14 آذر 1396 - 11:45:24

امروز:  پنجشنبه 28 شهريور 1398