انتشار اولین اثر برگزیده تالیف شده در پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر با همکاری موسسه آزمون یار پویا

برگزاری دومین جلسه کارگروه بررسی و تصویب طرح نامه سطح چهار رشته تفسیر تطبیقی

جلسه دفاع پایان نامه اعظم طلایی جم از طلاب سطح 3 با موضوع «نقش کنترل خشم دراصلاح روابط اجتماعی در قران باتکیه بر بیانات ایه الله جوادی املی »

جلسه دفاع پایان نامه ریحانه جهانی از طلاب سطح 3 با موضوع «بررسی فقهی و قانونی و واگذاری مسئولیت به غیر مسلمان در حکومت اسلامی»

برگزاری مصاحبه گرایش تاریخ اسلام و تفسیر و علوم قرآنی

برگزاری کارگاه نگرش تا نگارش پایان نامه

خانه اخبار دفاع پایان نامه با موضوع" وحدت و کثرت نوعی نفوس ان...
یکشنبه 23 مهر 1396     دفاع پایان نامه با موضوع" وحدت و کثرت نوعی نفوس انسانی از دیدگاه دو مکتب مشاء و حکمت متعالیه"

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، احمدی، معاون پژوهش کوثر، از برگزاری دفاع پایان نامه یکی از طلاب سطح 3 در روزدوشنبه 24مهر ماه خبر داد.

احمدی، در ادامه افزود: دفاع پایان نامه حمیده سادات کمیزی   با موضوع" وحدت و کثرت نوعی نفوس انسانی از دیدگاه دو مکتب مشاء و حکمت متعالیه" با راهنمایی حجه الاسلام حسن اسلام پور کریمی و مشاوره حجت الاسلام محسن قمی و داوری حجه الاسلام محمد رضا ضمیری برگزار خواهد شد.

گفتنی است، دفاع این پایان نامه دوشنبه مهر جاری ساعت 8:15 در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر به صورت ویدئو کنفرانس برگزار خواهد شد.

یکشنبه 23 مهر 1396 - 15:39:26

امروز:  چهار شنبه 9 مهر 1399