انتشار اولین اثر برگزیده تالیف شده در پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر با همکاری موسسه آزمون یار پویا

برگزاری دومین جلسه کارگروه بررسی و تصویب طرح نامه سطح چهار رشته تفسیر تطبیقی

جلسه دفاع پایان نامه اعظم طلایی جم از طلاب سطح 3 با موضوع «نقش کنترل خشم دراصلاح روابط اجتماعی در قران باتکیه بر بیانات ایه الله جوادی املی »

جلسه دفاع پایان نامه ریحانه جهانی از طلاب سطح 3 با موضوع «بررسی فقهی و قانونی و واگذاری مسئولیت به غیر مسلمان در حکومت اسلامی»

برگزاری مصاحبه گرایش تاریخ اسلام و تفسیر و علوم قرآنی

برگزاری کارگاه نگرش تا نگارش پایان نامه

خانه اخبار برگزاری دفاع پایان نامه یکی از طلاب سطح 3 در روز دو...
یکشنبه 23 مهر 1396     برگزاری دفاع پایان نامه یکی از طلاب سطح 3 در روز دوشنبه 24 مهر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، احمدی، معاون پژوهش کوثر، از برگزاری دفاع پایان نامه یکی از طلاب سطح 3 در روزدوشنبه 24 مهر  خبر داد.

احمدی، در ادامه افزود: دفاع پایان نامه ملکه خضریان  با موضوع" تبیین و تحلیل مساله لذت با محوریت اندیشه های امام خمینی (ره)" با راهنمایی حجه الاسلام مسلم محمدی  و داوری حجه الاسلام محمد رضا مصطفی پور برگزار خواهد شد.

گفتنی است، دفاع این پایان نامه دو شنبه مهر جاری ساعت 10:45 در مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

یکشنبه 23 مهر 1396 - 14:52:19

امروز:  سه شنبه 8 مهر 1399