برگزاری مراسم گرامی داشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور خانم زکزاکی (دختر علامه شیخ زکزاکی ) همزمان میلاد حضرت زینب (س) در کوثر

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی روز نهم دی ماه

دفاع پایان نامه با موضوع " ارائه نظام مطالعاتی نوین در خصوص معاد در بررسی دیدگاه کلامی امامیه " در مجتمع کوثر

مراسم رونمایی از نشریه علمی تخصصی" پژوهشنامه مطالعات میان‌رشته‌ای تفسیر و کلام کوثر"

تصویر مرتبط

نتیجه تصویری برای شهادت حضرت زهرا

خانه اخبار راه‌اندازی شهر الکترونیک قرآنی...
یکشنبه 2 دي 1386     راه‌اندازی شهر الکترونیک قرآنی
رییس سازمان فعالیتهای قرآنی جهاد دانشگاهی گفت: شهر الکترونیک قرآنی طی دی ماه سال آتی در کشور راه‌اندازی می‌شود.

رحیم خاکی روز شنبه در مشهد گفت: شهرهای الکترونیک در بخشهای آموزش، پژوهش، خبر، کودکان، فروشگاه، نمایشگاه و باشگاه فعالیت می‌کنند.

وی افزود: این شهرالکترونیک قرآنی تمام کارکردهای شهرهای الکترونیک دنیا را با محوریت قرآن خواهد داشت.

او اعتبار مورد نیاز برای کمیل این پروژه را حدود ‪ ۵۰‬میلیارد ریال ذکر و بیان کرد: جهت راه‌اندازی اولیه شهر الکترونیک قرآنی حداقل پنج میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

وی اظهار داشت: پایگاه اطلاع رسانی شهرالکترونیک قرآنی نیز به سه زبان عربی، فارسی و انگلیسی طی روندی پنج ساله ارایه خواهد شد.

رییس سازمان فعالیتهای قرآنی جهاد دانشگاهی افزود: شهر الکترونیک قرآنی در قالب پایگاه‌های اطلاع رسانی بزرگ و شهرهای الکترونیک ساختاری ارایه می‌شود و از لحاظ موضوعی ویژه قرآن خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه پروژه شهر الکترونیک قرآنی شامل دو بخش عمده است افزود: بخش نخست شامل طراحی نرم‌افزاری توسط مجموعه جهاد دانشگاهی و بخشی هم توسط بخشی خصوصی در حال طراحی است.

او با بیان اینکه شهر الکترونیک انجیل هم‌اکنون فعال است اظهار داشت: این شهر به شیوه آموزش تعاملی در دنیا در حال استفاده است اما الگوی شهر الکترونیک قرآنی ما نیست.

وی افزود: شهروندان از طریق هر نقطه اتصال به اینترنت می‌توانند از امکانات شهر الکترونیک قرآنی استفاده کنند.

او در خصوص زیرساختهای موجود در زمینه ایجاد شهر الکترونیک افزود: در کشور زیرساختهای کامل را برای بهره‌برداری از پروژه‌هایی چون شهر الکترونیک قرآنی نداریم.

وی با بیان اینکه مخاطب ما فقط مردم داخل کشور نیستند گفت: باید برای استفاده مردم سایر نقاط جهان محتوای انگلیسی و عربی فعالیتهای قرآنی خود را بر روی اینترنت قرار دهیم.

منبع خبر: ایرنا

یکشنبه 2 دي 1386 - 01:41:03