برگزاری مراسم عزاداری دهه فاطمیه در مجتمع کوثر

برگزاری دفاع پایان نامه با موضوع «مفهوم نجات از منظر متکلمان امامیه و متکلمان مسیحی» در مجتمع کوثر

برگزاری جلسه دفاع تحقیق پایانی سطح سه با موضوع " مبانی فقهی و حقوقی آزمایشات پزشکی بر روی انسان و قرار دادهای ناشی از آن " در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم گرامی داشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور خانم زکزاکی (دختر علامه شیخ زکزاکی ) همزمان میلاد حضرت زینب (س) در کوثر

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

تصویر مرتبط

نتیجه تصویری برای شهادت حضرت زهرا

خانه اخبار برگزاری جلسه اول کارگاه آموزشی- تخصصی «فن ترجمه ب...
چهار شنبه 15 شهريور 1396     برگزاری جلسه اول کارگاه آموزشی- تخصصی «فن ترجمه بلاغی قرآن کریم» ویژه اساتید

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، کارگاه آموزشی- تخصصی "فن ترجمه بلاغی قرآن کریم"  ویژه اساتید در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار گردید.

رضائی، مسئول امور اساتید،  با اعلام این خبر گفت: در این کارگاه که با هدف افزایش مهارت علمی اساتید برگزار گردید آقای دکتر میرحسینی گفتند: علوم بلاغي (معاني، بيان و بديع) با ارائة اصول و قواعد فصاحت و بلاغت، نقشي انكار ناپذير در تبيين و تحليل اعجاز بياني قرآن و پاسخ دهي به شبهات اعجاز دارد. بيان كميت و كيفيت اين نقش آفريني، ضمن ارائة جايگاه اين علوم در موضوع اعجاز قرآن، ضرورت پرداختن به اين دانش را در حوزه مقدمات مباحث علوم قرآني به تصوير خواهد كشيد.

ایشان،  در ادامه افزودند: برای ترجمه صحیح قرآن باید آیه را فهمید، و یک مفسر باید به شان نزول و اسباب نزول اشراف داشته باشد و هدف مترجم در ترجمه باید به هدف رساندن بار معنوی آیات باشد.

مسئول امور اساتید در پایان خاطر نشان کرد: در این این کارگاه نکات بلاغی سوره های مبارکه نور، یوسف، مریم و احزاب مورد بررسی قرار می گیرد.

گفتنی است، این کارگاه روز سه شنبه 14 شهریور ماه سال جاری در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

چهار شنبه 15 شهريور 1396 - 08:27:52

امروز:  چهار شنبه 9 بهمن 1398