انتشار اولین اثر برگزیده تالیف شده در پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر با همکاری موسسه آزمون یار پویا

برگزاری دومین جلسه کارگروه بررسی و تصویب طرح نامه سطح چهار رشته تفسیر تطبیقی

جلسه دفاع پایان نامه اعظم طلایی جم از طلاب سطح 3 با موضوع «نقش کنترل خشم دراصلاح روابط اجتماعی در قران باتکیه بر بیانات ایه الله جوادی املی »

جلسه دفاع پایان نامه ریحانه جهانی از طلاب سطح 3 با موضوع «بررسی فقهی و قانونی و واگذاری مسئولیت به غیر مسلمان در حکومت اسلامی»

برگزاری مصاحبه گرایش تاریخ اسلام و تفسیر و علوم قرآنی

برگزاری کارگاه نگرش تا نگارش پایان نامه

خانه اخبار برگزاری جلسه اول کارگاه آموزشی- تخصصی «فن ترجمه ب...
چهار شنبه 15 شهريور 1396     برگزاری جلسه اول کارگاه آموزشی- تخصصی «فن ترجمه بلاغی قرآن کریم» ویژه اساتید

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، کارگاه آموزشی- تخصصی "فن ترجمه بلاغی قرآن کریم"  ویژه اساتید در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار گردید.

رضائی، مسئول امور اساتید،  با اعلام این خبر گفت: در این کارگاه که با هدف افزایش مهارت علمی اساتید برگزار گردید آقای دکتر میرحسینی گفتند: علوم بلاغي (معاني، بيان و بديع) با ارائة اصول و قواعد فصاحت و بلاغت، نقشي انكار ناپذير در تبيين و تحليل اعجاز بياني قرآن و پاسخ دهي به شبهات اعجاز دارد. بيان كميت و كيفيت اين نقش آفريني، ضمن ارائة جايگاه اين علوم در موضوع اعجاز قرآن، ضرورت پرداختن به اين دانش را در حوزه مقدمات مباحث علوم قرآني به تصوير خواهد كشيد.

ایشان،  در ادامه افزودند: برای ترجمه صحیح قرآن باید آیه را فهمید، و یک مفسر باید به شان نزول و اسباب نزول اشراف داشته باشد و هدف مترجم در ترجمه باید به هدف رساندن بار معنوی آیات باشد.

مسئول امور اساتید در پایان خاطر نشان کرد: در این این کارگاه نکات بلاغی سوره های مبارکه نور، یوسف، مریم و احزاب مورد بررسی قرار می گیرد.

گفتنی است، این کارگاه روز سه شنبه 14 شهریور ماه سال جاری در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

چهار شنبه 15 شهريور 1396 - 08:27:52

امروز:  سه شنبه 8 مهر 1399