برگزاری مراسم گرامی داشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور خانم زکزاکی (دختر علامه شیخ زکزاکی ) همزمان میلاد حضرت زینب (س) در کوثر

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی روز نهم دی ماه

دفاع پایان نامه با موضوع " ارائه نظام مطالعاتی نوین در خصوص معاد در بررسی دیدگاه کلامی امامیه " در مجتمع کوثر

مراسم رونمایی از نشریه علمی تخصصی" پژوهشنامه مطالعات میان‌رشته‌ای تفسیر و کلام کوثر"

تصویر مرتبط

نتیجه تصویری برای شهادت حضرت زهرا

خانه اخبار بازدید اعضای جمعیت بانوان فرهیخته استان تهران از ...
دوشنبه 13 شهريور 1396     بازدید اعضای جمعیت بانوان فرهیخته استان تهران از ندامتگاه شهر ری

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، صیادی، رئیس جمعیت بانوان فرهیخته، از بازدید ندامتگاه شهرری (زنان)توسط اعضای جمعیت بانوان فرهیخته استان تهران خبر داد.

صیادی، در ادامه افزود: این بازدید در راستای منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)ومبحث آسیب های اجتماعی جهت آشنایی بیشتر با مسائل و مشکلات زنان آسیب دیده جامعه برنامه ریزی و اجرا شد.

وی، خاطر نشان کرد: در ابتدای بازدید از ندامتگاه،آقای محمدی رئیس زندان زنان شهر ری، گزارش جامع و کاملی از وضعیت زندان زنان و برنامه‌های مختلف فرهنگی، آموزشی و قرآنی ارائه داد و به پیشرفت مدد جویان در زندان در کسب مهارت‌های زندگی فردی و اجتماعی و کسب در آمد از این طریق در زندان اشاره کرد و در پایان، از سازمان تبلیغات اسلامی در خصوص اعزام مبلغات و کارشناسان دینی در داخل ندمتگاه درخواست همکاری بعمل آورد.

صیادی، یاد آور شد: پس از گزارش رئیس زندان، اعضای جمعیت به همراه خانم میرزایی مسئول زندان، بازدیدی از کارگاهها و کلاسهای آموزشی داشته و از بندهای زندانیان بازدید کردند.

رئیس جمعیت بانوان فرهیخته استان تهران، اظهار داشت: هریک از اعضای بانوان فرهیخته در حین بازدید صحبتی با مدد جویان داشته و در پایان بنا شد
هریک از اعضا گزارشی از بازدید خود در زمینه علل و آسیب شناسی لازم را انجام دهند.

لازم به ذکر است خانم بیگی از اعضای جمعیت وشاغل در ستاد عتبات عالیات پرچم متبرک از حرم امام علی (ع) را برای تبرک جستن مدد جویان با خود به همراه داشته و این بازدید با ایجاد فضای معنوی وتوسل به حضرت امیر المومنین(ع) خاتمه یافت.

گفتنی است، این بازدید روز یکشنبه ۱۲شهریور ماه سال جاری در ندامتگاه شهرری انجام گرفت.

دوشنبه 13 شهريور 1396 - 12:53:42

امروز:  پنجشنبه 3 بهمن 1398