انتشار اولین اثر برگزیده تالیف شده در پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر با همکاری موسسه آزمون یار پویا

برگزاری دومین جلسه کارگروه بررسی و تصویب طرح نامه سطح چهار رشته تفسیر تطبیقی

جلسه دفاع پایان نامه اعظم طلایی جم از طلاب سطح 3 با موضوع «نقش کنترل خشم دراصلاح روابط اجتماعی در قران باتکیه بر بیانات ایه الله جوادی املی »

جلسه دفاع پایان نامه ریحانه جهانی از طلاب سطح 3 با موضوع «بررسی فقهی و قانونی و واگذاری مسئولیت به غیر مسلمان در حکومت اسلامی»

برگزاری مصاحبه گرایش تاریخ اسلام و تفسیر و علوم قرآنی

برگزاری کارگاه نگرش تا نگارش پایان نامه

خانه اخبار کسب رتبه اول استعدادهای برتر کشوری توسط طلبه سطح 2...
یکشنبه 12 شهريور 1396     کسب رتبه اول استعدادهای برتر کشوری توسط طلبه سطح 2 كوثر خانم نرجس حقيقت

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامي كوثر، معاون آموزش سطح ۲ کوثر، از کسب رتبه اول کشوری استعدادهای برتر یکی از طلاب سطح ۲ مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر خبر داد.

وی، با اعلام این خبر افزود: خانم نرجس حقیقت از طلاب فارغ التحصیل سطح ۲ این مجتمع، در ارزیابی اخلاقی علمی و پژوهشی که در مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران برگزار شد، در بین طلاب سراسر کشور در دروس فقه،اصول و عقاید موفق به کسب بالاترین رتبه کشوری شد.

ایشان، در پایان خاطر نشان کرد: این مصاحبه در دو مرحله استانی وکشوری برگزار شد که خانم نرجس حقیقت از میان ۲۴۸ نفر شرکت کننده در مقطع سطح دو، رتبه اول را به خود اختصاص داد.

یکشنبه 12 شهريور 1396 - 17:11:20

امروز:  سه شنبه 8 مهر 1399