برگزاری مراسم گرامی داشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور خانم زکزاکی (دختر علامه شیخ زکزاکی ) همزمان میلاد حضرت زینب (س) در کوثر

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی روز نهم دی ماه

دفاع پایان نامه با موضوع " ارائه نظام مطالعاتی نوین در خصوص معاد در بررسی دیدگاه کلامی امامیه " در مجتمع کوثر

مراسم رونمایی از نشریه علمی تخصصی" پژوهشنامه مطالعات میان‌رشته‌ای تفسیر و کلام کوثر"

تصویر مرتبط

نتیجه تصویری برای شهادت حضرت زهرا

خانه اخبار عیادت جمعی از اساتید و طلاب مجتمع آموزش علوم اسل...
دوشنبه 23 مرداد 1396      عیادت جمعی از اساتید و طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر با استاد و بانوی فرهیخته پیشکسوت خانم دکتر توران جمشیدیان

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، رابط خبری کوثر ازعیادت جمعی از اساتید و طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر با استاد و بانوی فرهیخته پیشکسوت خانم دکتر توران جمشیدیان خبر داد.

وی، در ادامه به فعالیت‌های علمی و اجرایی ایشان اشاره کرد و افزود: دکتر توران جمشیدیان دارای دکتری آموزش زبان انگلیسی از دانشگاه تهران و حوزوی رشته فقه و اصول می‌باشد، ایشان از سال 1372 تا 1389 سردبیر ملجه بین المللی انگلیسی محجوبه ، و از سال 1369 تا 1385 عضو هیإت علمی دانشگاه تهران و مدرس مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر و  دانشگاه‌های تربیت مدرس و مدرسه عالی شهید مطهری بود و مدرس حوزه و ، از دیگر فعالیت‌های دکتر جمشیدیان را که شامل عضو رسمی مبلغین سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، عضو مبلغین حج، عضو هیأت مدیره سازمان بهره وری ایران، مسئول گروه انگلیسی معاونت بین المللی سازمان سمت می‌توان نام برد.

قربانی، خاطر نشان کرد: خانم دکتر جمشیدیان بعلت بیماری کلیوی وقلبی بستری می‌باشند و اساتید و طلاب به پاس قدردانی از زحمات بی شائبه این استاد ازایشان عیادت نمودند.

گفتنی است، این دیدارسه شنبه  15 مرداد ماه جاری انجام گرفت.

دوشنبه 23 مرداد 1396 - 13:49:27

امروز:  پنجشنبه 3 بهمن 1398