توزیع 50 بسته حمایتی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع)

برگزاری نشست آموزشی وتوجیهی با مسئولین بخش بین الملل و کارگروه فضای مجازی دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی و مدیر کل تبلیغ حوزه علمیه خواهران

دوفصلنامه پژوهنامه مطالعات تخصصی میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر با مجوز مرکز مدیریت حوزه های علمیه منتشر شد

اهم فعالیت‌های دار القرآن انوار بیت عتیق در ماه مبارک رمضان

توزیع بیش از 50 بسته حمایتی به خانواده‌های نیازمند از مؤسسه خیریه نسیم کوثر

برگزاری اولین جلسه فصلی هیأت امناء در سال 99

خانه اخبار برگزاری جلسه هفتگی کارگروه‌های علمی اساتید مجتم...
دوشنبه 19 تير 1396     برگزاری جلسه هفتگی کارگروه‌های علمی اساتید مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، احمدی معاون پژوهش گفت: جلسه کارگروه های علمی اساتید فلسفه و کلام، فقه و اصول و تفسیر و علوم قرآن با رویکرد آموزشی و پژوهشی و با محوریت بررسی موضوعات پایان نامه طلاب سطح3 برگزار شد.

وی ، در ادامه افزود: در این جلسه بخشنامه های آموزش به اساتید کارگروه های علمی ارائه شد و مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.

احمدی، در ادامه افزود:  این نشست در جهت بررسی و تحلیل و پیشنهاد موضوعات سه نفر از طلاب سطح3  در گرایشات فقه و اصول و تفسیر و علوم قرآن  تشکیل شد.

گفتنی است، این جلسه روز شنبه 19 تیر ماه جاری در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

دوشنبه 19 تير 1396 - 12:31:18

امروز:  دوشنبه 5 خرداد 1399