توزیع 50 بسته حمایتی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع)

برگزاری نشست آموزشی وتوجیهی با مسئولین بخش بین الملل و کارگروه فضای مجازی دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی و مدیر کل تبلیغ حوزه علمیه خواهران

دوفصلنامه پژوهنامه مطالعات تخصصی میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر با مجوز مرکز مدیریت حوزه های علمیه منتشر شد

اهم فعالیت‌های دار القرآن انوار بیت عتیق در ماه مبارک رمضان

توزیع بیش از 50 بسته حمایتی به خانواده‌های نیازمند از مؤسسه خیریه نسیم کوثر

برگزاری اولین جلسه فصلی هیأت امناء در سال 99

خانه اخبار برگزاری آزمون ورودی سطح 3 حوزه های علمیه خواهران ...
یکشنبه 18 تير 1396     برگزاری آزمون ورودی سطح 3 حوزه های علمیه خواهران

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، عباسی، مدیر سطح سه مجتمع کوثر از برگزاری آزمون ورودی سطح 3 حوزه های علمیه خواهران خبر داد.

وی ، در ادامه افزود: آزمون کتبی سطوح 3 حوزه های علمیه خواهران روز جمعه 16 تیر ماه  برگزار شد.

ایشان، در توضیح شرایط ثبت این گونه بیان کرد: پذیرش در مقطع سطح سه حوزه‌های علمیه خواهران ویژه دارندگان مدرک سطح دو (کارشناسی) و رشته های همسو دانشگاهی است و  ثبت نام متقاضیان در بهمن و اسفند به صورت اینترنتی و از طریق وبگاه مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران انجام گرفت.

شایان ذکر است آزمون سطح سه (کارشناسی ارشد )در دو مرحله  کتبی و مصاحبه علمی صورت می پذیرد.

مدیر سطح سهکوثر،  در پایان رشته‌های تحصیلی مقطع سطح سه در موسسه آموزش عالی کوثر را  شامل تفسیر، علوم قرآنی، فقه و اصول، تاریخ اسلام و کلام اسلامی، کلام با گرایش مذاهب اسلامی بیان کرد.

گفتنی است، این مطالب  در روز یکشنبه 18 تیر ماه در گفتگو با روابط عمومی مجتمع کوثر بیان شد.

یکشنبه 18 تير 1396 - 16:34:14

امروز:  دوشنبه 5 خرداد 1399