توزیع 50 بسته حمایتی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع)

برگزاری نشست آموزشی وتوجیهی با مسئولین بخش بین الملل و کارگروه فضای مجازی دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی و مدیر کل تبلیغ حوزه علمیه خواهران

دوفصلنامه پژوهنامه مطالعات تخصصی میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر با مجوز مرکز مدیریت حوزه های علمیه منتشر شد

اهم فعالیت‌های دار القرآن انوار بیت عتیق در ماه مبارک رمضان

توزیع بیش از 50 بسته حمایتی به خانواده‌های نیازمند از مؤسسه خیریه نسیم کوثر

برگزاری اولین جلسه فصلی هیأت امناء در سال 99

خانه اخبار برگزاری جلسه تفسیر آیه ۳۱ سوره انسان در مجتمع آمو...
شنبه 3 تير 1396     برگزاری جلسه تفسیر آیه ۳۱ سوره انسان در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومي مجتمع آموزش علوم اسلامي كوثر ، بیست ونهمین جلسه، جزءخوانی و تفسیر آیات قرآن کریم با حضور مدير و كاركنان برگزار شد.

جلالی، مدیر مجتمع کوثر، به تفسیر آیه ۳۱ سوره انسان با موضوع موجبات رحمت پرداخت.

وی، در ادامه افزود: مردی به رسول خدا (ص) عرض کرد دوست دارم خداوند مرا مورد رحمت قرار دهد، پیامبر فرمود: به خود و بندگان خدا رحم کن تا خداوند تو را مورد رحمت قرار دهد.

ایشان، با اشاره به نکته که با یاد خدا رحمت الهی فرو می ریزد و با بخشیدن دیگران، رحمت خداوند نازل می‌شود خاطر نشان کرد: حدیثی در وصف آخر الزمان است با این مضمون که: این روزگاری است که نجات نمی یابد جز مؤمن بی نام و نشان که در میان مردم زندگی می‌کند.....آن ها چراغ های هدایت ونشانه های رستگاری اند.

جلالی، با اشاره به حدیثی از امام محمد باقر (ع) که«برای جلب رحمت خداوند، هر چه پسندیده تر به درگاه عفو و بخشش او رو کن و در پسندیده تر نمودن حضورت از دعاهای خالصانه و راز و نیاز های نیمه شب کمک بگیر»؛ سخنان خود را به پایان رساند.

گفتنی است، این مراسم شنبه ۳ تیر ماه سال جاری در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

شنبه 3 تير 1396 - 09:56:24

امروز:  دوشنبه 5 خرداد 1399