توزیع 50 بسته حمایتی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع)

برگزاری نشست آموزشی وتوجیهی با مسئولین بخش بین الملل و کارگروه فضای مجازی دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی و مدیر کل تبلیغ حوزه علمیه خواهران

دوفصلنامه پژوهنامه مطالعات تخصصی میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر با مجوز مرکز مدیریت حوزه های علمیه منتشر شد

اهم فعالیت‌های دار القرآن انوار بیت عتیق در ماه مبارک رمضان

توزیع بیش از 50 بسته حمایتی به خانواده‌های نیازمند از مؤسسه خیریه نسیم کوثر

برگزاری اولین جلسه فصلی هیأت امناء در سال 99

خانه اخبار برگزاری جلسه تفسیر آیه ۱۵ سوره فتح در مجتمع آموزش ...
چهار شنبه 31 خرداد 1396     برگزاری جلسه تفسیر آیه ۱۵ سوره فتح در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامي كوثر، بیست و ششمین جلسه، جزءخوانی و تفسیر آیات قرآن کریم در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

جلالی، مدیر مجتمع کوثر به تفسیر آیه ۱۵ سوره فتح با موضوع حسادت پرداخت و با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم (ص) افزود: کسانی که حسادت می ورزند، نمی فهمند و درکی از چیزی ندارند؛ از حسادت بپرهیزید چرا که نیکی ها را می خورد همانطور که آتش هیزم را می خورد.حسادت از تقدیر پیشی می جوید و صاحبش را زودتر از بین خواهد برد.

وی، اظهار داشت: چهار چیز نشانه حسادت است، غیبت، سرزنش، تملق، شماتت دیگران در مصیبت.

جلالی، خاطر نشان کرد:حضرت علی(ع) می فرمایند: آدم شکاک و منفی نگر همیشه بیمار است که حسادت ریشه خیلی از بیماریهای روحی وجسمی است، سلامت تن از کمی حسادت است، آفرین به حسادت که عدالت را برقرار می‌کند، نخست از خود حسود شروع می‌کند و اورا می کشد، حسود از غم دیگران خوشحال و از خوشحالی دیگران غمگین است.

ایشان، درپایان با اشاره به این نکته که ریشه کفر حسادت است گفت: افراد حسود آسایش ندارند و او را به جایی نمی رسانند.

گفتنی است، این مراسم چهارشنبه ۳۱ خرداد ماه سال جاری در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

چهار شنبه 31 خرداد 1396 - 11:32:22

امروز:  دوشنبه 5 خرداد 1399