توزیع 50 بسته حمایتی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع)

برگزاری نشست آموزشی وتوجیهی با مسئولین بخش بین الملل و کارگروه فضای مجازی دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی و مدیر کل تبلیغ حوزه علمیه خواهران

دوفصلنامه پژوهنامه مطالعات تخصصی میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر با مجوز مرکز مدیریت حوزه های علمیه منتشر شد

اهم فعالیت‌های دار القرآن انوار بیت عتیق در ماه مبارک رمضان

توزیع بیش از 50 بسته حمایتی به خانواده‌های نیازمند از مؤسسه خیریه نسیم کوثر

برگزاری اولین جلسه فصلی هیأت امناء در سال 99

خانه اخبار ارائه آثار تألیف شده از اساتید وطلاب مجتمع آموزش ...
دوشنبه 29 خرداد 1396     ارائه آثار تألیف شده از اساتید وطلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر در پانزدهمین نمایشگاه قرآن در استان اصفهان

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامي كوثر، احمدی، معاون پژوهش مجتمع کوثر، از ارائه آثار تألیف شده از اساتید وطلاب مجتمع کوثر در پانزدهمین نمایشگاه قرآن در استان اصفهان خبر داد.

وی، در ادامه افزود: این نمایشگاه که با همکاری مدیریت حوزه علمیه خواهران اصفهان برگزار شد اساتید و طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر با ارائه آثار و تالیفات خود در این نمایشگاه حضور داشته و آثار خود را جهت ارائه و فروش در این نمایشگاه به معرض بازدید قرار دادند.

ایشان، عناوین ارائه شده در این نمایشگاه را ارشاد الباحثین، پاسخگویی قرآن به نیازهای انسان معاصر، قاعده لا حرج در محرمات، اسماء الحسنی، بررسی تطبیقی ارتباط کلامی همسران از منظر اسلام و روان شناسی، مبانی فقهی اهدای عضو بیان کرد.

گفتنی است، این نمایشگاه در ماه مبارک رمضان در شهر اصفهان برگزار شد.

دوشنبه 29 خرداد 1396 - 11:36:47

امروز:  دوشنبه 5 خرداد 1399