انتشار اولین اثر برگزیده تالیف شده در پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر با همکاری موسسه آزمون یار پویا

برگزاری دومین جلسه کارگروه بررسی و تصویب طرح نامه سطح چهار رشته تفسیر تطبیقی

جلسه دفاع پایان نامه اعظم طلایی جم از طلاب سطح 3 با موضوع «نقش کنترل خشم دراصلاح روابط اجتماعی در قران باتکیه بر بیانات ایه الله جوادی املی »

جلسه دفاع پایان نامه ریحانه جهانی از طلاب سطح 3 با موضوع «بررسی فقهی و قانونی و واگذاری مسئولیت به غیر مسلمان در حکومت اسلامی»

برگزاری مصاحبه گرایش تاریخ اسلام و تفسیر و علوم قرآنی

برگزاری کارگاه نگرش تا نگارش پایان نامه

خانه اخبار نوزدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در زندگی ...
سه شنبه 29 فروردين 1396     نوزدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در زندگی

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، نوزدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی طلاب علوم حوزوی با موضوع اخلاق در زندگی برگزار شد.

جزایری استاد اخلاق، گفت: یکی از دلایل افضل بودن ماه رجب، وجود بعثت پیامبر (ص) در این ماه پر فضیلت است.

وی، در ادامه افزود: سه شب در ارتباط با پیامبر(ص) بسیار مهم است که شامل: ولادت حضرت(ص)، شب نزول قرآن و احیاء گرفتن در لیلة القدر و شب بعثت است.

ایشان، خاطر نشان کرد: تولد پیامبر (ص) از آن جهت که کمال و سعادت برای انسان می آورد بسیار حائز اهمیت است، زیرا با وجود سن ۴۰ سالگی و مبعوث شدن آن حضرت (ص) اسلام ظهور کرده و گرایش به دین اسلام و نزول قرآن موجب سعادت انسان می‌شود؛ زیرا پیامبر (ص) با معراج و نزول قرآن به درجه اعلی ایمان می رسند.

وی، اظهار داشت: مبعوث شدن پیامبر باعث می‌شود آنچه را که پیامبر (ص) در وجود خویش دارا است به انسان های دیگر نیز منتقل شود تا آنها هم به کمال برسند.

جزایری، استاد حوزه توضیح داد: طبق تفسیر سوره والعصر، باید یکدیگر را توصیه به حق و صبر کنید؛ فقط ایمان و اعمال صالح مستوجب نجات از خسران نمی شود، بلکه آدمی می بایست مکمل دیگران نیز باشد و آنها را نیز هدایت کند؛ در رأس همه اعمال، صبر در انجام اوامر الهی است.

استاد با بیان گوشه ای از ادعیه ماه رجب در خصوص عطا کردن صبر و شاکر بودن مقابل مصیبت های وارد شده سخنان خود را خاتمه داد.

گفتنی است، این جلسه، سه شنبه ۲۹ فروردین ماه سال جاری در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

سه شنبه 29 فروردين 1396 - 13:03:53

امروز:  چهار شنبه 9 مهر 1399