توزیع 50 بسته حمایتی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع)

برگزاری نشست آموزشی وتوجیهی با مسئولین بخش بین الملل و کارگروه فضای مجازی دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی و مدیر کل تبلیغ حوزه علمیه خواهران

دوفصلنامه پژوهنامه مطالعات تخصصی میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر با مجوز مرکز مدیریت حوزه های علمیه منتشر شد

اهم فعالیت‌های دار القرآن انوار بیت عتیق در ماه مبارک رمضان

توزیع بیش از 50 بسته حمایتی به خانواده‌های نیازمند از مؤسسه خیریه نسیم کوثر

برگزاری اولین جلسه فصلی هیأت امناء در سال 99

خانه اخبار اقامه نماز جمعه مسلمانان شهر تريفيزو ايتاليا در ك...
سه شنبه 6 آذر 1386     اقامه نماز جمعه مسلمانان شهر تريفيزو ايتاليا در كليسا

به گزارش خبرگزاري رسا به نقل از يورومسلم، دون الدودانيلي، كشيش كليساي شهر تريفيزو ايتاليا، به دليل نبود مسجدي براي اقامه نماز جمعه تصميم گرفت اين كليسا را در روزهاي جمعه در اختيار مسلمانان قرار دهد.
وي مي‌گويد: اين اقدام، موجب مي‌شود بين مسيحيان و مسلمانان همزيستي مسالمت‌آميز و تحكيم اجتماعي ايجاد گردد و گام موثري در راه تبادل فرهنگي باشد.
وي افزود: ميان اسلام و مسيحيت، اشتراكات فراواني وجود دارد و اين دو دين بسيار به هم نزديك مي‌باشند، لذا تنها کافي است که علما و انديشمندان مسلمان و مسيحي راههايي را براي نماياندن اين اشتراکات به جوامع انتخاب کنند و بر طبق آن گام بردارند.

منبع خبر: www.rasanews.com

سه شنبه 6 آذر 1386 - 16:28:47