انتشار اولین اثر برگزیده تالیف شده در پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر با همکاری موسسه آزمون یار پویا

برگزاری دومین جلسه کارگروه بررسی و تصویب طرح نامه سطح چهار رشته تفسیر تطبیقی

جلسه دفاع پایان نامه اعظم طلایی جم از طلاب سطح 3 با موضوع «نقش کنترل خشم دراصلاح روابط اجتماعی در قران باتکیه بر بیانات ایه الله جوادی املی »

جلسه دفاع پایان نامه ریحانه جهانی از طلاب سطح 3 با موضوع «بررسی فقهی و قانونی و واگذاری مسئولیت به غیر مسلمان در حکومت اسلامی»

برگزاری مصاحبه گرایش تاریخ اسلام و تفسیر و علوم قرآنی

برگزاری کارگاه نگرش تا نگارش پایان نامه

خانه اخبار شروع امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی 96-95در مجتمع آ...
شنبه 18 دي 1395     شروع امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی 96-95در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، معاون آموزش مجتمع کوثر، از شروع امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی ۹۶-۹۵در این مجتمع خبر داد.

صلح جو، معاون آموزش کوثر گفت: اولین امتحان نیم سال اول سال تحصیلی ۹۶-۹۵، شنبه ۱۸ دی ماه ساعت ۱۰ صبح برگزار شد.

وی، خاطر نشان کرد: این امتحانات از ۱۸ دی ماه جاری آغاز و تا چهارشنبه ۶ بهمن در دو مقطع سطح دو(کارشناسی) و سه (کارشناسی ارشد)، از ساعت ۱۰صبح تا ۱۲ در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار خواهد شد.

شنبه 18 دي 1395 - 14:21:11

امروز:  چهار شنبه 9 مهر 1399