توزیع 50 بسته حمایتی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع)

برگزاری نشست آموزشی وتوجیهی با مسئولین بخش بین الملل و کارگروه فضای مجازی دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی و مدیر کل تبلیغ حوزه علمیه خواهران

دوفصلنامه پژوهنامه مطالعات تخصصی میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر با مجوز مرکز مدیریت حوزه های علمیه منتشر شد

اهم فعالیت‌های دار القرآن انوار بیت عتیق در ماه مبارک رمضان

توزیع بیش از 50 بسته حمایتی به خانواده‌های نیازمند از مؤسسه خیریه نسیم کوثر

برگزاری اولین جلسه فصلی هیأت امناء در سال 99

خانه اخبار ايجاد واحد درسی «گسترش فرهنگ حجاب و عفاف» در دانش...
سه شنبه 6 آذر 1386     ايجاد واحد درسی «گسترش فرهنگ حجاب و عفاف» در دانشگاه‌ها
بر اساس اين گزارش، تهيه بروشور و پيام‌های تبليغاتی درباره دانستنی‌های حجاب برای ارائه به ارباب رجوع، نصب روايات، احاديث و پيام‌های مرتبط با گسترش فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه و برگزاری نمايشگاه و مسابقات فرهنگی مرتبط با حجاب از ديگر پيشنهادات قابل اجرا در راستای ارتقای فرهنگ حجاب در جامعه، ادارات و سازمان‌ها بود.

وزارت علوم، تحقيقات و فناوری اقدام به ايجاد دو واحد درسی «گسترش فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه» در دانشگاه‌ها كرده است تا به اين وسيله ضرورت حجاب و عفاف بيش از پيش مورد توجه دانشجويان باشد.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، «غلامرضا خواجه‌سروی» مديركل دفتر برنامه‌ريزی و مطالعات فرهنگی وزارت علوم روز گذشته در جلسه‌ای با حضور نمايندگان ادارات مختلف اين وزارت‌خانه به ضرورت تبيين عفاف و حجاب در دانشگاه‌ها پرداخت.
اساس اين گزارش، وی در ابتدا گزارشی را از روند تصويب آيين‌نامه ترويج و توسعه فرهنگ عفاف و حجاب به حاضران ارايه كرد و در ادامه به تببين مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره وظايف وزارت علوم در امر توسعه فرهنگ عفاف و حجاب پرداخت و به فرهنگ‌سازی و استفاده از پيام‌های فرهنگی و آموزشی در اين خصوص تأكيد كرد.
شركت‌كنندگان اين جلسه نقطه‌نظرات و پيشنهاداتی را درباره چگونگی گسترش فرهنگ عفاف و حجاب ارايه دادند كه از جمله آن‌ها می‌توان به مواردی هم‌چون حمايت از پايان‌نامه‌های مرتبط با حجاب و عفاف، افزايش فعاليت مركز مشاوره دانشجويی در اين‌باره و ايجاد دو واحد درسی دانشگاهی با عنوان «گسترش فرهنگ عفاف در جامعه» در جامعه اشاره كرد.
منبع:iqna.ir

سه شنبه 6 آذر 1386 - 16:18:18