توزیع 50 بسته حمایتی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع)

برگزاری نشست آموزشی وتوجیهی با مسئولین بخش بین الملل و کارگروه فضای مجازی دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی و مدیر کل تبلیغ حوزه علمیه خواهران

دوفصلنامه پژوهنامه مطالعات تخصصی میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر با مجوز مرکز مدیریت حوزه های علمیه منتشر شد

اهم فعالیت‌های دار القرآن انوار بیت عتیق در ماه مبارک رمضان

توزیع بیش از 50 بسته حمایتی به خانواده‌های نیازمند از مؤسسه خیریه نسیم کوثر

برگزاری اولین جلسه فصلی هیأت امناء در سال 99

خانه اخبار نخستين جشنواره شعر طلاب و دانشجويان برگزار مي شود...
سه شنبه 6 آذر 1386     نخستين جشنواره شعر طلاب و دانشجويان برگزار مي شود
نخستين جشنواره شعر طلاب و دانشجويان باعنوان «بانوی مهر» ششم آذرماه به ‌كوشش دانشگاه مفيد و با همكاری حوزه هنری سازمان تبليغات اسلامی قم برگزار می‌شود.
به گزارش خبرگزاری کتاب ايران (ايبنا)، نخستين جشنواره شعر طلاب و دانشجويان با موضوع حضرت معصومه(س) با حضور «علی معلم»، «جواد محقق»، «محمدعلی مجاهدی» و جمعی از هنرمندان حوزه و دانشگاه در دانشگاه مفيد قم برگزار می‌شود.

طلاب و دانشجويان می‌توانند شعرهای خود را با موضوع حضرت فاطمه معصومه(س)، به دبيرخانه اين جشنواره ارسال كنند.

آثار ارائه‌شده به این جشنواره توسط شاعرانی چون «حميد شكارسری»، «علی معلم دامغانی» و «جواد محقق» داوری و به سه اثر برتر جوايزی اهدا خواهد شد. علاقه‌مندان می‌توانند برای شركت در اين برنامه ساعت 15 تا 18 به‌نشانی قم، بلوار شهيد صدوقی‌، دانشگاه مفيد مراجعه كنند
منبع خبر: www.ibna.ir

سه شنبه 6 آذر 1386 - 16:05:24