توزیع 50 بسته حمایتی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع)

برگزاری نشست آموزشی وتوجیهی با مسئولین بخش بین الملل و کارگروه فضای مجازی دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی و مدیر کل تبلیغ حوزه علمیه خواهران

دوفصلنامه پژوهنامه مطالعات تخصصی میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر با مجوز مرکز مدیریت حوزه های علمیه منتشر شد

اهم فعالیت‌های دار القرآن انوار بیت عتیق در ماه مبارک رمضان

توزیع بیش از 50 بسته حمایتی به خانواده‌های نیازمند از مؤسسه خیریه نسیم کوثر

برگزاری اولین جلسه فصلی هیأت امناء در سال 99

خانه اخبار انتشار کتاب شبهه انگیز درباره عاشورا...
دوشنبه 5 آذر 1386     انتشار کتاب شبهه انگیز درباره عاشورا
در بخش های مختلفی از این کتاب نیز اشعاری به نقل از ناصرالدین شاه قاجار منتشر شده است.
به گزارش شیعه نیوز به نقل از جهان اخیرا کتابی وارد چرخه توزیع کتب شده که به موضوع عاشورا و صحنه کار زار کاروان امام حسین (ع) با لشگر یزید پرداخته و مطالبی شبهه‌انگیز را مطرح کرده است.
بر اساس این گزارش، این کتاب واکنش های جدی برخی از محافل دینی و حوزه‌های علمیه را در پی داشته است .
کتاب مذکور به قلم الف.م است و به 40 مورد از علل عطشان شدن امام حسین(ع) به زعم نویسنده کتاب اشاره می‌کند.کتاب یاد شده مطالب و موارد نوشته شده شده در انالعطشان را برگرفته از مستندات تاریخی دینی می‌داند.
در بخشی از این کتاب نوشته شده است: «...فقط چهار هزار تیر دفعتا بر بدن امام(ع) وارد شد... هشتاد هزار زخم شمشیر به غیر از زخم تیر بر بدن حضرت وارد شده بود.»
همچنین در بخش دیگری از این کتاب آمده است: «...از بدن بدون سر حضرت شعری را شنیدید...». «...ذوالجناح به قدرت کامله خداوند به نطق آمده و عرضه داشت ای آقای من در دنیا اسب سواری شما بودم، التماس دارم که در روز قیامت هم، اسب سواری شما باشم...»
در انالعطشان آمده است: «...شیطان گفت پس بار الها حاجت من این است که هنوز اباعبدا...الحسین (ع) در گودی قتلگاه شهید نشده است، پس حرارت خورشید را بر بدن وی 70 برابر بیشتر کن... شیطان حرارت زیاد خورشید را احساس نمود و از صحنه کربلا فرار کرد. حال ای عزیز تو خود قضاوت کن اگر خورشید گرمایش70برابر شود عطش حضرت 70 برابر شده است...»
منبع:شیعه نیوز

دوشنبه 5 آذر 1386 - 10:21:28