برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا (س) در مجتمع کوثر

برگزاری نشست اساتید و طلاب با مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم عزاداری دهه فاطمیه در مجتمع کوثر

نتیجه تصویری برای روز زن

خانه اخبار هفتمین جلسه گفتمان «اخلاق در زندگی » در مجتمع آمو...
چهار شنبه 26 آبان 1395     هفتمین جلسه گفتمان «اخلاق در زندگی » در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، هفتمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی طلاب علوم حوزوی با موضوع اخلاق در زندگی برگزار شد.

جزایری، استاد اخلاق مجتمع کوثر، گفت: انسان در حرکت به سوی کمال باید موانع و امیال شیطانی را از خود دور کند تا به کمال انسانی برسد، و یکی از این خصوصیات «مَن» انسانی است.

وی، در ادامه افزود: با توجه به تعبیرات قرآنی، انسان چهار مرتبه نفس دارد که شامل نفس اماره، مرتبه ای از نفس که به بدی امر می‌کند و به نفس حیوانی و شیطانی تعبیر می‌شود، نفس لوامه، نفس سرزنشگر است و ازانجام دادن فعل بد نهی می‌کند، نفس مزینه،عمل زشت را توجیه و مزین می‌ کند، نفس مطمئنه نفسی است، که بهترین نفس است و گروهی از مردم می توانند به آن برسند.

جزایری، با اشاره به وجود دو مانع در مراتب نفس خاطر نشان کرد: نفس اماره و دیگری نفس مزینه برای رسیدن به سعادت دو مانع مهم است، رسیدن به نفس مطمئنه نهایت کمال انسانی است و با کنترل نفس اماره و نفس مزینه می توان به نفس مطمئنه رسید، زمانی که بعد ارتکاب گناه سریع توبه کنید نفس مزینه خاموش می‌شود.

گفتنی است، این گفتمان چهارشنبه ۲۶ آبان ماه جاری با حضور ۷۰ نفر از طلاب و اساتید مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

چهار شنبه 26 آبان 1395 - 14:36:46

امروز:  یکشنبه 4 اسفند 1398