برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا (س) در مجتمع کوثر

برگزاری نشست اساتید و طلاب با مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم عزاداری دهه فاطمیه در مجتمع کوثر

نتیجه تصویری برای روز زن

خانه اخبار اعلام برنامه های واحد پژوهش مجتمع کوثر در هفته کت...
چهار شنبه 26 آبان 1395     اعلام برنامه های واحد پژوهش مجتمع کوثر در هفته کتاب و کتاب خوانی

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، رضائی، معاون پژوهش کوثر، از برنامه های اجرا شده در هفته کتاب و کتاب خوانی در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر خبر داد.

وی، در ادامه افزود: به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی نمایشگاه کتاب با تخفیف ۲۰درصد در مجتمع برگزار می‌گردد. همچنین به منظور تشویق طلاب به امر کتاب خوانی، ایستگاه مطالعاتی تشکیل شده و هر یک از طلاب می توانند کتابی را به اختیار خود انتخاب نموده و مطالعه کنند و پس از آن با ارائه خلاصه کتاب های مطالعه شده، به بهترین تلخیص ها هدیه داده می‌شود.

رضائی، به برنامه های دیگر اجرا شده در هفته کتاب اشاره کرد و گفت: سخنان مقام معظم رهبری دام ظله العالی، بزرگان و اندیشمندان در مورد کتاب خوانی در قالب تراکت طراحی گردیده و در فضای داخلی کتابخانه نصب شده است و بروشورهایی نیز در مورد امکانات کتابخانه و تازه های کتاب تهیه گردید و در معرض دید طلاب قرار گرفت. اهدای کتاب به طلاب و تقدیر از اعضای فعال کتابخانه از برنامه های دیگر هفته کتاب می باشد.

لازم به ذکر است، برنامه های هفته کتاب از بیست و دوم الی بیست و نهم آبان ماه جاری در این مجتمع اجرا می‌شود.

چهار شنبه 26 آبان 1395 - 10:47:04

امروز:  یکشنبه 4 اسفند 1398