برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا (س) در مجتمع کوثر

برگزاری نشست اساتید و طلاب با مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم عزاداری دهه فاطمیه در مجتمع کوثر

نتیجه تصویری برای روز زن

خانه اخبار برگزاری جلسه کارگروه های علمی اساتید مجتمع آموزش ...
چهار شنبه 26 آبان 1395     برگزاری جلسه کارگروه های علمی اساتید مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، جربان، معاون آموزش سطح سه  کوثر، گفت: جلسه کارگروه های علمی اساتید سطح ۲ و ۳ و ۴ با حضور مدیر مجتمع و اساتید محترم و معاونین مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

وی، در ادامه افزود: جلالی مدیر مجتمع ابتدا با خیر مقدم و تشکر از حضور اساتید و تسلیت به مناسبت ایام اربعین سالار شهیدان، به تبیین آیین نامه جدید مرکز مدیریت در خصوص کارگروه های علمی اساتید پرداخت.

جربان، خاطر نشان کرد: در ادامه جلسه  مدیران جدید برای گروههای تفسیر و علوم قرآن، فقه و اصول، ادبیات عرب، فلسفه و کلام اسلامی،با رأی اساتید حاضر در جلسه انتخاب گردیدند و سپس به شرح و بررسی وظایف مدیران گروه و تبیین ضوابط و مقررات گروه پرداختند.

ایشان، یاد آورشد: اساتید با رأی خود بار دیگر خانم جزایری را به‌عنوان نماینده اساتید انتخاب نمودند.

معاون آموزش کوثر، در پایان اظهار داشت: از مصوبات این جلسه می توان به تعیین زمانبندی جلسات گروه های علمی هر ۱۵ روز یکبار ۱۲ ساعت در ماه، عضویت اساتید جدید واجد شرایط در گروه های علمی، الزام به حضور فعال اساتید در این جلسات می توان اشاره کرد.

گفتنی است، این جلسه  سه شنبه ۲۵ آبان ماه  در سالن جلسات مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

چهار شنبه 26 آبان 1395 - 10:36:03

امروز:  یکشنبه 4 اسفند 1398