توزیع 50 بسته حمایتی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع)

برگزاری نشست آموزشی وتوجیهی با مسئولین بخش بین الملل و کارگروه فضای مجازی دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی و مدیر کل تبلیغ حوزه علمیه خواهران

دوفصلنامه پژوهنامه مطالعات تخصصی میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر با مجوز مرکز مدیریت حوزه های علمیه منتشر شد

اهم فعالیت‌های دار القرآن انوار بیت عتیق در ماه مبارک رمضان

توزیع بیش از 50 بسته حمایتی به خانواده‌های نیازمند از مؤسسه خیریه نسیم کوثر

برگزاری اولین جلسه فصلی هیأت امناء در سال 99

خانه اخبار مدارس غيرانتفاعي وهابيون در مناطق سني‌نشين كشور ...
سه شنبه 29 آبان 1386     مدارس غيرانتفاعي وهابيون در مناطق سني‌نشين كشور
وهابيون تند رو در مناطق سني نشين ايران در حال تاسيس مدارس غيرانتفاعي براي جذب نوجواناني براي آموزش تعاليم خود هستند.
به گزارش «جهان» برخي وهابيون تند رو با ادامه فعاليت هاي خود در مناطق سني نشين براي جلب حمايت مردم اين مناطق، اقدام به ساخت و پشتيباني راه اندازي مدارس غيرانتفاعي كرده اند.
اين مدارس وظيفه دارند با جذب نوجوانان و جوانان اهل سنت، آموزه ها و تعاليم وهابيت را در دروس اين مدارس تدريس كنند.
آنان همچنين قصد دارند فعاليت خود را در جهت گسترش مسائل آموزشي افزايش داده و در اين راستا علاوه بر احداث اين مدارس غير انتفاعي در مقاطع مختلف تحصيلي، نيروهايي نيز براي حوزه هاي علميه خود پرورش دهند.
اين گزارش حاكيست، برخي وهابیون تندرو ساكن در كشورهاي حاشيه خليج فارس، همچون امارات و عربستان سعودی به دنبال افزايش نفوذ خود در مناطق اهل سنت ايران بويژه در مرزهاي جنوبي هستند، بر اين اساس حمايت‌هاي مالي و سرمايه گذاري‌هاي كلاني را بواسطه وابستگان خود در ايران انجام مي دهند.

تبيان

سه شنبه 29 آبان 1386 - 14:48:18