توزیع 50 بسته حمایتی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع)

برگزاری نشست آموزشی وتوجیهی با مسئولین بخش بین الملل و کارگروه فضای مجازی دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی و مدیر کل تبلیغ حوزه علمیه خواهران

دوفصلنامه پژوهنامه مطالعات تخصصی میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر با مجوز مرکز مدیریت حوزه های علمیه منتشر شد

اهم فعالیت‌های دار القرآن انوار بیت عتیق در ماه مبارک رمضان

توزیع بیش از 50 بسته حمایتی به خانواده‌های نیازمند از مؤسسه خیریه نسیم کوثر

برگزاری اولین جلسه فصلی هیأت امناء در سال 99

خانه اخبار حفظ کیان اسلام و گسترش معارف اسلامی با تألیف و تحق...
دوشنبه 28 آبان 1386     حفظ کیان اسلام و گسترش معارف اسلامی با تألیف و تحقیق

‌آیت‌الله حسینی بوشهری بر محوریت پژوهش در تحصیل، تدریس و تبلیغ تأکید کرد و گفت: حفظ کیان اسلام و گسترش معارف اسلامی با تألیف و تحقیق صورت گرفته است.
به گزارش مرکز خبر حوزه، مدیر حوزه علمیه قم در همایش ملی «اصطلاح نامه و کاربردهای آن در محیط الکترونیکی» با اشاره به نقش مهم پژوهش در تبیین معارف و نشر علوم دینی گفت: پاسخگویی شبهات و سئوالات دینی که در جامعه مطرح می شود اگر بر اساس پژوهش قوی و منطق و استدلال، استوار نباشد نمی تواند کاربرد داشته باشد.
عضو مجلس خبرگان رهبری، به وجود مشکلات و موانع در امر پژوهش اشاره کرد و نداشتن روش مشخص در عرصه پژوهش و نبود برنامه ریزی مدون در امور پژوهشی را از کاستی های عرصه پژوهش برشمرد و گفت: در مراکز علمی و پژوهشی بهره مندی از روش منطقی و کارآمد کمتر مورد توجه قرار می گیرد.
نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، تدوین اصطلاح نامه در عرصه علوم انسانی را از بزرگترین کارهای پژوهشی سودمند از سوی محققین دفتر تبلیغات اسلامی دانست و گفت: پژوهشگران به ویژه در عرصه علوم اسلامی، منتظر کار بزرگی بودند و این همان اصطلاح نامه ای است که امروز تدوین شده است.
مدیر حوزه علمیه قم، دسترسی آسان به متن های پراکنده علمی، ایجاد زمینه تفکر در موضوعات مختلف، و افزایش میزان ارتباط با سایر علوم را از ویژگی های این اصطلاح نامه برشمرد و گفت: تدوین این اصطلاح نامه در اطلاع رسانی، انقلاب ایجاد کرده است و محققین عرصه دین اثری خلق کرده اند که در تاریخ پرافتخار شیعه ماندگار خواهد شد.
‌آیت‌الله حسینی بوشهری، تربیت دانشمندان و نیروهای کارآمد و مبلغین توانمند را از وظایف حوزه‌های علوم دینی نام برد و گفت: حوزه‌های علوم دینی از گذشته، مهد تفکر و تحقیق و تألیف و نوآوری بوده است، بگونه ای که بزرگان با نام تألیفات و آثارشان شناخته می شوند.
خاطرنشان می شود، مرکز اطلاعات و مدارک اسلامی وابسته به معاونت پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی، برای اولین بار اصطلاح نامه علوم اسلامی را طراحی و تدوین و تاکنون اصطلاح نامه های علوم قرآنی، فلسفه اسلامی، اصول فقه، کلام و منطق را منتشر نموده است.
تبىان

دوشنبه 28 آبان 1386 - 09:30:24