توزیع 50 بسته حمایتی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع)

برگزاری نشست آموزشی وتوجیهی با مسئولین بخش بین الملل و کارگروه فضای مجازی دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی و مدیر کل تبلیغ حوزه علمیه خواهران

دوفصلنامه پژوهنامه مطالعات تخصصی میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر با مجوز مرکز مدیریت حوزه های علمیه منتشر شد

اهم فعالیت‌های دار القرآن انوار بیت عتیق در ماه مبارک رمضان

توزیع بیش از 50 بسته حمایتی به خانواده‌های نیازمند از مؤسسه خیریه نسیم کوثر

برگزاری اولین جلسه فصلی هیأت امناء در سال 99

خانه اخبار تذکر صریح رهبر انقلاب به سعودی‌ها...
شنبه 26 آبان 1386     تذکر صریح رهبر انقلاب به سعودی‌ها
رهبر انقلاب اسلامی امروز در دیدار کارگزاران فرهنگی و اجرایی حج تمتع، با تأکید بر لزوم رعایت انسجام اسلامی و محور بودن آن در مراسم حج امسال تصریح کردند: امروز مهم‌ترین نیاز دنیای اسلام، وحدت و همدلی است و همه، اعم از کشور میزبان و حجاج کشورهای مختلف به ویژه حجاج ایرانی باید در جهت انسجام اسلامی و جلوگیری از بروز هرگونه زمینه اختلاف تلاش کنند.
ایشان از حج به عنوان هدیه‌ای الهی یاد کردند و با اشاره به خصوصیت بین‌المللی این فریضه افزودند: حج فرصتی کم‌نظیر برای مسلمانان به منظور شناخت آرا و افکار یکدیگر و بررسی مشکلات دنیای اسلام و تبادل نظر در این خصوص است.

رهبر انقلاب اسلامی با یادآوری سیاست دشمنان اسلام برای ایجاد اختلاف و دو دستگی میان مسلمانان، خاطرنشان کردند: تلاش‌ها و تبلیغات دشمنان به ویژه درباره نظام اسلامی تا کنون به نتیجه نرسیده است؛ زیرا جمهوری اسلامی ایران با برخوردی اسلامی بیشترین حمایت را از برادران اهل سنت خود در فلسطین و اتحاد شیعه و سنی در عراق انجام داده است و در داخل کشور نیز برادران شیعه و سنی در کنار یکدیگر با الفت و مهربانی زندگی می‌کنند.

آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر لزوم هوشیاری در قبال توطئه دشمنان افزودند: در حج امسال مسئله انسجام اسلامی باید مورد توجه جدی قرار گیرد و از دولت میزبان هم انتظار می‌رود همان دیدگاه‌هایی را که درخصوص لزوم وحدت مسلمانان و جلوگیری از بروز زمینه‌های اختلاف بیان می‌کند در مرحله عمل نیز به اثبات برساند.

ایشان همچنین با توصیه به زائران ایرانی برای رعایت وحدت و انسجام اسلامی در مراسم حج، تأکید کردند: تحریک عواطف مذهبی و فراهم کردن زمینه اختلاف، گناه است و کسانی که این کار را انجام دهند در واقع به برآورده شدن هدف سازمان‌های جاسوسی امریکا و رژیم صهیونیستی کمک کرده‌اند و در پیشگاه الهی نیز به شدت مؤاخذه خواهند شد.

رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود لزوم استفاده از فرصت کم‌نظیر حج تمتع را برای خودسازی شخصی و خودسازی ملی یادآور شدند و افزودند: روحانیان کاروان‌ها باید با زبان و عمل تلاش کنند تا زائران ایرانی بیشترین بهره را از برکات معنوی این فریضه الهی ببرند؛ ضمن آن که چهره‌ای سنجیده و خردمند از ملت ایران برای زائران دیگر کشورها ارائه شود.

آیت‌الله خامنه‌ای زائران خانه خدا را به ادای اعمال حج و تلاوت قرآن همراه با تدبر توصیه و خاطرنشان کردند: زائران مراقب باشند که برخی انگیزه‌های کوچک دنیایی، آنان را از برکات این مراسم عظیم معنوی محروم نکند.

ایشان همچنین از تلاش‌های نماینده ولی فقیه و سرپرست زائران خانه خدا و رییس سازمان حج و زیارت قدردانی کردند.

در آغازاین دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی ری‌شهری نماینده ولی فقیه و سرپرست زائران خانه خدا با اشاره به تشکیل شورای راهبردی حج گفت: آموزش زائران از جمله اقداماتی است که شورای راهبردی حج در یک سال گذشته انجام داده است.

وی انتشار ششصد اثر به منظور اطلاع‌رسانی به زائران، آماده‌سازی طرح آموزش غیرحضوری زائران، برگزاری دوره‌های توجیهی روحانیان کاروان‌ها و راه‌اندازی پایگاه اطلاع‌رسانی را از اقدامات بعثه مقام معظم رهبری برشمرد.

خاکسار قهرودی رییس سازمان حج و زیارت نیز در گزارشی از فعالیتهای اجرایی برای عرضه تسهیلات لازم به صد و دو هزار زائر ایرانی در قالب ششصد و چهار کاروان گفت: امسال بیشتر زائران ایرانی در مدینه در اطراف حرم نبوی استقرار خواهند یافت و به منظور آموزش زائران و آماده‌سازی آنان، نام‌نویسی در کاروان ها یک ماه زودتر از سال‌های گذشته آغاز شده است.

منبع خبر: ایسنا

شنبه 26 آبان 1386 - 22:19:19