برگزاری دوره تخصصی عربی معاصر با حضور طلاب سطح 4 در مجتمع کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در تجمع به منظور حفظ حجاب و عفاف

برگزاری ائین افتتاحیه مرکز نیکوکاری نسیم کوثر

برگزاری جلسه شورای اساتید در مجتمع کوثر

دفاع پایان نامه با موضوع «نقد و بررسی حقیقی یا نمادین بودن داستان های قرآن از منظر آیات و روایات» در مجتمع کوثر

دریافت فایل پیوست آزمون استخدامی آموزش و پرورش

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

خانه اخبار حجت الاسلام حریری در کارگاه آموزش ضمن خدمت اساتید...
یکشنبه 7 شهريور 1395     حجت الاسلام حریری در کارگاه آموزش ضمن خدمت اساتید مجتمع کوثر گفت:رسالت حوزه، سوق دادن اجتماعات به سمت تنظیم برنامه زندگیشان براساس برنامه اسلام است

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، رضائی، معاون پژوهش کوثر، از برگزاری کارگاه آموزش- تخصصی روش تدریس فعال (کاربردی) ویژه اساتید با همکاری مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی خبر داد.

وی، درادامه افزود: در این کارگاه آموزشی که با حضور حجت‌الاسلام حریری مدرس اعزامی از مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی با حضور تعداد ۲۰ نفر از اساتید مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

حجت‌الاسلام حریری، در ابتدای جلسه با اشاره به اهمیت تأثیر استفاده از روش صحیح  در اثر بخش بودن تدریس و فرآیند آموزش، مراحل مواجهه با مسئله را بیان نمود.

ایشان،  در ادامه اظهار داشت: در کارگاه روش تدریس باید به این نکته توجه داشت که بایستی بر اساس دانسته های خود، پاسخ گو بود و هدف فعال سازی است نه پاسخ درست یا نادرست، در اولین قدم، روش مطلوب تدریس فعال باید به این موضوع پرداخت که حوزه کجاست، و این درس ها با چه هدفی تدریس می شوند؟ و در این رابطه می توان گفت رسالت حوزه، سوق دادن اجتماعات به سمت تنظیم برنامه زندگیشان براساس برنامه اسلام است و از اهداف کلان حوزه، تربیت اسلام شناس ربانی و مدل سازی و ارائه برنامه دین برای زندگی است.

حجت‌الاسلام حریری، با اشاره به این نکته که در حوزه ها باید به فهم عمیق دین پرداخت گفت: چه بسا در درسی مانند «ادبیات عرب» باید به ریشه یابی کلمات پرداخت و برای ریشه یابی کلمات باید به بهترین کتب لغت مراجعه کرد و بهترین کتب، کتابی است که نزدیک به عصر معصوم (ع) باشد. چرا که بسیار ی از لغات پس از صد سال تغییر معنا داده و یا حتی معنای آن از بین رفته مثل واژه «عقل» که یکی از معانی عقل  در سده های اولیه اسلام «دیه» است پس فرمودۀ حضرت علی مبنی بر این که «النساء ناقصات العقل» به این معنا است که دیۀ زنان ناقص است و چه بسا در برخی از منابع اهل سنت نیز این روایت  در بخش دیه آورده شده است.

وی، در ادامه کارگاه به آسیب شناسی تدریس پرداخت و از مشکلات اصلی تدریس را عدم هماهنگی متون درسی با زمان، عدم تدریس پژوهش محور، نداشتن راهبرد و روش صحیح تدریس، عدم استفاده از ابزار کمک آموزشی، عدم ایجاد روحیه تفکر و نقد و تحلیل  در علم آموز، کاربردی نبودن علوم در زندگی و رافع نبودن نیازها، عدم تعیین هدف، کم بودن اطلاعات مدرس، عدم توانایی در تشخیص توانمندی و توانایی علم آموزان و دیگر موارد نام برد.

گفتنی است، اولین جلسه این کارگاه یکشنبه ۷ شهریور ماه در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثربرگزار شد.

یکشنبه 7 شهريور 1395 - 16:16:31

امروز:  دوشنبه 31 تير 1398