برگزاری مراسم گرامی داشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور خانم زکزاکی (دختر علامه شیخ زکزاکی ) همزمان میلاد حضرت زینب (س) در کوثر

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی روز نهم دی ماه

دفاع پایان نامه با موضوع " ارائه نظام مطالعاتی نوین در خصوص معاد در بررسی دیدگاه کلامی امامیه " در مجتمع کوثر

مراسم رونمایی از نشریه علمی تخصصی" پژوهشنامه مطالعات میان‌رشته‌ای تفسیر و کلام کوثر"

تصویر مرتبط

نتیجه تصویری برای شهادت حضرت زهرا

خانه اخبار برگزاری جشن میلاد مولی ا لموحدین علی علیه السلام ...
سه شنبه 31 فروردين 1395     برگزاری جشن میلاد مولی ا لموحدین علی علیه السلام در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، مراسم جشن میلاد همزمان با ولادت امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام باحضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دزفولی برگزارشد.

دراین مراسم حجت الاسلام دزفولی با اشاره به اینکه یاد مولا علی علیه السلام عبادت محسوب میشود،گفت:برای زنده نگه داشتن این یاد باید تلاش کنیم و مهم ترین نکته این است که این یاد دائمی باشد.

ایشان در ادامه افزودند: تنها کسی که در کعبه به دنیا آمد امام علیه السلام بوده است. در مجلسی که ذکرو یاد حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام می شود فرشتگان در آن مجلس حاضر شده و خودشان را متبرک میکنند و به آسمان رفته و بقیه فرشتگان از آنها می پرسند که کجا بودید که تا این حد نورانی و خوش عطر هستید و آن فرشتگان زمانی خود را به مجلس می رسانند که به پایان رسیده است و آنها خود را به در و دیوار و زمینی متبرک میکنند که نام مولا علی علیه السلام در آنجا آورده شده است.

استاد دزفولی با تعریف  معنای یاد کردن گفتند:یاد کردن به معنای توجه وجهت گرفتن دل انسان است و بهتر است مجلس ذکر تشکیل دهیم و فضائل حضرت علی علیه السلام را بشماریم و یاد امام را زنده نگه داریم.

ایشان در ادامه اظهار داشتند: ما باید امیرالمونین را که در جنگ احد 90 زخم شمشیر به بدن مبارکشان وارد شد و تا پای جان برای ولی زمان خود  جنگیدند الگو و اسوه فرزندمان قرار دهیم، نه رستم و سهراب که اسطوره هستند.

شایان ذکر است در پایان مراسم تواشیح مدح امیر المومنین توسط گروه تواشیح کوثر برگزار شد و مداحان در پایان مراسم به مدیحه سرایی آن  امام همام پرداختند و به کودکان عضو مهد کودک انوار بیت عتیق کوثر جوایزی  به مناسبت میلاد امام علی علیه السلام اهداء شد.

گفتنی است این مراسم در 31 فرودین ماه سال جاری برگزار شد.

سه شنبه 31 فروردين 1395 - 15:01:19

امروز:  سه شنبه 1 بهمن 1398