انتشار اولین اثر برگزیده تالیف شده در پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر با همکاری موسسه آزمون یار پویا

برگزاری دومین جلسه کارگروه بررسی و تصویب طرح نامه سطح چهار رشته تفسیر تطبیقی

جلسه دفاع پایان نامه اعظم طلایی جم از طلاب سطح 3 با موضوع «نقش کنترل خشم دراصلاح روابط اجتماعی در قران باتکیه بر بیانات ایه الله جوادی املی »

جلسه دفاع پایان نامه ریحانه جهانی از طلاب سطح 3 با موضوع «بررسی فقهی و قانونی و واگذاری مسئولیت به غیر مسلمان در حکومت اسلامی»

برگزاری مصاحبه گرایش تاریخ اسلام و تفسیر و علوم قرآنی

برگزاری کارگاه نگرش تا نگارش پایان نامه

خانه اخبار حضور اساتید و مبلغات و طلاب مجتمع کوثر در همایش بص...
یکشنبه 11 بهمن 1394     حضور اساتید و مبلغات و طلاب مجتمع کوثر در همایش بصیرت افزایی با حضور آقای رحیم پور ازغدی

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، اساتید، مبلغات و طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر در گفتمان بصیرت افزایی با موضوع «خبرگان رهبری» در سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران حضور بهم رساندند.

آقای حسن رحیم پور ازغدی سخنران این جلسه با تأکید بر این مطلب که انتخابات مهم‌ترین عامل در سرنوشت آتی کشور به دست مردم است گفت: دموکراسی در کشورهای غربی دروغین است و در اصل فقط تبادل قدرت در یک دایره به دست سرمایه‌داران و سردمداران می‌باشد.

وی در ادامه بر نحوه انتخاب رهبر و شرایط و ضوابط آن در قانون اساسی، به چگونگی عملکرد احزاب در داخل کشور اشاره کرده و ایران را به عنوان اولین تجربه تاریخ در زمینه جمهوری اسلامی معرفی کرد. زیرا در ایران مردم،  رهبر و تمام رؤسای قوه‌های سه گانه و تمام قانون گذاران را خودشان انتخاب کرده‌اند.

رحیم پور ازغدی تفاوت دموکراسی غرب و دموکراسی حاکم در ایران را در دو مورد عنوان کرد  که عبارت است از عادل بودن و فاضل بودن رهبر  و عمل بر اساس احکام الهی.

وی انتخابات رهبر در ایران را در دو مرحله، انتخاب نمایندگان خبر گان توسط مردم و انتخاب رهبر توسط نمایندگان خبرگان دانست.

آقای رحیم پور بدعت را هر چیزی که خلاف سنت است دانست و گفت: در عصر غیبت بهترین روش، انتخابات است و انتخابات مخالف دین نیست. در اصل انتخابات نوعی بیعت است، بیعت اگر با فرد صالح و اسلامی باشد آن بیعت اسلامی است و اگر با فرد ظالم و ستمگر باشد آن بیعت غیر اسلامی است.

حسن رحیم پور ازغدی در بیان لزوم شرکت افراد صالح و شایسته در انتخابات به روایتی از معصوم علیه‌السلام اشاره کرد که: اگر کسی خود را برای انجام کاری عرضه کند در حالی که بداند از او اعلم‌تر و شایسته‌تر نیز وجود دارد جای او در جهنم است .

گفتنی است این جلسه 11 بهمن ماه جاری در سالن همایشات سازمان تبلیغات اسلامی با حضور اساتید، مبلغات و طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

یکشنبه 11 بهمن 1394 - 14:29:35

امروز:  سه شنبه 8 مهر 1399