چهارمین پیش نشست همایش ملی دیدگاه های علوم قرآنی آیت الله العظمی فاضل لنکرانی(ره) در مجتمع کوثر

برگزاری دومین جلسه نمایندگان آموزشی و فرهنگی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری ششمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور حجت الاسلام نوری زاده در مجتمع کوثر

برگزاری دومین جلسه حلقه صالحین با حضور طلاب بسیجی مجتمع کوثر

حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران در ویژه برنامه عزاداری دهه آخر ماه صفر در مجتمع کوثر

برگزاری ویژه برنامه دهه آخر ماه صفر با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار دومین جلسه دوره‌ تکمیلی آموزش تخصصی مهارت‌های ب...
یکشنبه 27 دي 1394     دومین جلسه دوره‌ تکمیلی آموزش تخصصی مهارت‌های بیان تفسیر قرآن کریم در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، دومین جلسه دوره تکمیلی آموزش تخصصی مهارت‌های بیان تفسیر قرآن کریم باموضوع «قالب‌های بیان تفسیر قرآن»  برگزار شد.

حجت الاسلام وحیدی استاد این جلسه با اشاره به مطالب روز گذشته در خصوص قالب‌های بیان تفسیر به روش گفتگو با قرآن در سوره حمد اشاره کرد و گفت: متعلق بسم الله در خود آیه است یعنی به حمد خداوند بر می‌گرد  یعنی حمد کنید با نام الهی که الرحمن و الرحیم است.

وی در ادامه به معانی و مصادیق و متعلقات هر کلمه در سوره حمد اشاره کرد ، سه رحمت رحمت عام، رحمت خاص و رحمت به گناهکاران را شامل اهل بیت دانست.

وی بخش دوم به روش تمثیلی یا تشبیهی در قرآن اشاره کرد و توضیحاتی پیرامون تعریف این قالب بیان که عبارت است از معرفتی از معارف قرآن در قالب تشبیه به مخاطب القاء می‌شود. داده شد  و مثال‌هایی از آیات بیان شد.

حجت الاسلام وحیدی در بخش سوم به بیان روش منطقی به عنوان نهمین قالب بیان تفسیر پرداخت و این روش را اینگونه معرفی کرد که: روشی است که بوسیله آن آیات قرآن در کنار هم قرار گرفته شکلی از اشکال منطقی ساخته می‌شود و به نتیجه‌گیری از آیات می‌پردازد.

در بخش پایانی آقای وحیدی  در تعریف و تبیین قالب مقایسه‌ای توضیحاتی را ارائه داده و اینگونه بیان کرد که: روش مقایسه‌ای به مخاطب در تفهیم و یادگیری مطالب بسیار کمک می‌کند.

گفتنی است این جلسه 27 دی ماه جاری از ساعت 8 الی 16 در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

یکشنبه 27 دي 1394 - 16:03:13

امروز:  یکشنبه 27 آبان 1397