هفدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

هفدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه در مجتمع کوثر

برگزاری دوره آموزش تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده با موضوع <رفتار و اعمال تخریب‌گر در تربیت کودک> در مجتمع کوثر

شانزدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

برگزاری شانزدهمین سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه

برگزاری جشن میلاد امام حسین (ع) د رمجتمع کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم

تصویر مرتبط

خانه اخبار دومین جلسه دوره‌ تکمیلی آموزش تخصصی مهارت‌های ب...
یکشنبه 27 دي 1394     دومین جلسه دوره‌ تکمیلی آموزش تخصصی مهارت‌های بیان تفسیر قرآن کریم در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، دومین جلسه دوره تکمیلی آموزش تخصصی مهارت‌های بیان تفسیر قرآن کریم باموضوع «قالب‌های بیان تفسیر قرآن»  برگزار شد.

حجت الاسلام وحیدی استاد این جلسه با اشاره به مطالب روز گذشته در خصوص قالب‌های بیان تفسیر به روش گفتگو با قرآن در سوره حمد اشاره کرد و گفت: متعلق بسم الله در خود آیه است یعنی به حمد خداوند بر می‌گرد  یعنی حمد کنید با نام الهی که الرحمن و الرحیم است.

وی در ادامه به معانی و مصادیق و متعلقات هر کلمه در سوره حمد اشاره کرد ، سه رحمت رحمت عام، رحمت خاص و رحمت به گناهکاران را شامل اهل بیت دانست.

وی بخش دوم به روش تمثیلی یا تشبیهی در قرآن اشاره کرد و توضیحاتی پیرامون تعریف این قالب بیان که عبارت است از معرفتی از معارف قرآن در قالب تشبیه به مخاطب القاء می‌شود. داده شد  و مثال‌هایی از آیات بیان شد.

حجت الاسلام وحیدی در بخش سوم به بیان روش منطقی به عنوان نهمین قالب بیان تفسیر پرداخت و این روش را اینگونه معرفی کرد که: روشی است که بوسیله آن آیات قرآن در کنار هم قرار گرفته شکلی از اشکال منطقی ساخته می‌شود و به نتیجه‌گیری از آیات می‌پردازد.

در بخش پایانی آقای وحیدی  در تعریف و تبیین قالب مقایسه‌ای توضیحاتی را ارائه داده و اینگونه بیان کرد که: روش مقایسه‌ای به مخاطب در تفهیم و یادگیری مطالب بسیار کمک می‌کند.

گفتنی است این جلسه 27 دی ماه جاری از ساعت 8 الی 16 در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

یکشنبه 27 دي 1394 - 16:03:13

امروز:  پنجشنبه 29 فروردين 1398