انتشار اولین اثر برگزیده تالیف شده در پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر با همکاری موسسه آزمون یار پویا

برگزاری دومین جلسه کارگروه بررسی و تصویب طرح نامه سطح چهار رشته تفسیر تطبیقی

جلسه دفاع پایان نامه اعظم طلایی جم از طلاب سطح 3 با موضوع «نقش کنترل خشم دراصلاح روابط اجتماعی در قران باتکیه بر بیانات ایه الله جوادی املی »

جلسه دفاع پایان نامه ریحانه جهانی از طلاب سطح 3 با موضوع «بررسی فقهی و قانونی و واگذاری مسئولیت به غیر مسلمان در حکومت اسلامی»

برگزاری مصاحبه گرایش تاریخ اسلام و تفسیر و علوم قرآنی

برگزاری کارگاه نگرش تا نگارش پایان نامه

خانه اخبار برگزاری دوره تکمیلی آموزش تخصصی مهارت‌های بیان ت...
یکشنبه 20 دي 1394     برگزاری دوره تکمیلی آموزش تخصصی مهارت‌های بیان تفسیر قران کریم

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، دورة‌ تکمیلی آموزش تخصصی مهارت‌های بیان تفسیر قرآن کریم با همکاری ستاد تفسیر قرآن کریم و معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار می‌شود.

دکتر جلالی مدیر مجتمع کوثر گفت: با توجه به آیه 15 و 16 مائده  «قَدْ جاءَکُمْ مِنَ اللَّهِ نُورٌ وَ کِتابٌ مُبينٌ * يَهْدي بِهِ اللَّهُ مَنِ اتَّبَعَ رِضْوانَهُ سُبُلَ السَّلامِ وَ يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَي النُّورِ بِإِذْنِهِ وَ يَهْديهِمْ إِلي‏ صِراطٍ مُسْتَقيمٍ» و معرفی قرآن به عنوان مرتبه ای از علم الهی و جامع ترین،استوارترین و آخرین رهنمود خدا برای دستیابی به فلاح و سعادت ، هدف از برگزاری این دوره ، گسترش دانش تفسیر و آموزش مهارت‌های لازم در تفسیر قرآن کریم است.

وی با اشاره به دورة تکمیلی آموزش تخصصی مهارت‌های بیان تفسیر قرآن کریم گفت: به یاری خداوند متعال پس از پیگیری مداوم و درخواست های مکرر متقاضیان، دوره تکمیلی تفسیر قرآن از تاریخ 26 دی ماه لغایت 1 بهمن ماه از ساعت 30/7 الی 16 با حضور اساتید عالم و فاضل ستاد تفسیر قرآن کریم و با تعداد 30 نفر از مبلغات و طلاب برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است دورة مقدماتی در خرداد ماه جاری به مدت 5 روز برگزار شد و قبول شدگان به دورة تکمیلی راه یافته اند.

یکشنبه 20 دي 1394 - 16:25:24

امروز:  چهار شنبه 9 مهر 1399