برگزاری مراسم عزاداری دهه فاطمیه در مجتمع کوثر

برگزاری دفاع پایان نامه با موضوع «مفهوم نجات از منظر متکلمان امامیه و متکلمان مسیحی» در مجتمع کوثر

برگزاری جلسه دفاع تحقیق پایانی سطح سه با موضوع " مبانی فقهی و حقوقی آزمایشات پزشکی بر روی انسان و قرار دادهای ناشی از آن " در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم گرامی داشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور خانم زکزاکی (دختر علامه شیخ زکزاکی ) همزمان میلاد حضرت زینب (س) در کوثر

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

تصویر مرتبط

نتیجه تصویری برای شهادت حضرت زهرا

خانه اخبار برگزاری دوره تکمیلی آموزش تخصصی مهارت‌های بیان ت...
یکشنبه 20 دي 1394     برگزاری دوره تکمیلی آموزش تخصصی مهارت‌های بیان تفسیر قران کریم

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، دورة‌ تکمیلی آموزش تخصصی مهارت‌های بیان تفسیر قرآن کریم با همکاری ستاد تفسیر قرآن کریم و معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار می‌شود.

دکتر جلالی مدیر مجتمع کوثر گفت: با توجه به آیه 15 و 16 مائده  «قَدْ جاءَکُمْ مِنَ اللَّهِ نُورٌ وَ کِتابٌ مُبينٌ * يَهْدي بِهِ اللَّهُ مَنِ اتَّبَعَ رِضْوانَهُ سُبُلَ السَّلامِ وَ يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَي النُّورِ بِإِذْنِهِ وَ يَهْديهِمْ إِلي‏ صِراطٍ مُسْتَقيمٍ» و معرفی قرآن به عنوان مرتبه ای از علم الهی و جامع ترین،استوارترین و آخرین رهنمود خدا برای دستیابی به فلاح و سعادت ، هدف از برگزاری این دوره ، گسترش دانش تفسیر و آموزش مهارت‌های لازم در تفسیر قرآن کریم است.

وی با اشاره به دورة تکمیلی آموزش تخصصی مهارت‌های بیان تفسیر قرآن کریم گفت: به یاری خداوند متعال پس از پیگیری مداوم و درخواست های مکرر متقاضیان، دوره تکمیلی تفسیر قرآن از تاریخ 26 دی ماه لغایت 1 بهمن ماه از ساعت 30/7 الی 16 با حضور اساتید عالم و فاضل ستاد تفسیر قرآن کریم و با تعداد 30 نفر از مبلغات و طلاب برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است دورة مقدماتی در خرداد ماه جاری به مدت 5 روز برگزار شد و قبول شدگان به دورة تکمیلی راه یافته اند.

یکشنبه 20 دي 1394 - 16:25:24

امروز:  چهار شنبه 9 بهمن 1398