چهارمین پیش نشست همایش ملی دیدگاه های علوم قرآنی آیت الله العظمی فاضل لنکرانی(ره) در مجتمع کوثر

برگزاری دومین جلسه نمایندگان آموزشی و فرهنگی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری ششمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور حجت الاسلام نوری زاده در مجتمع کوثر

برگزاری دومین جلسه حلقه صالحین با حضور طلاب بسیجی مجتمع کوثر

حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران در ویژه برنامه عزاداری دهه آخر ماه صفر در مجتمع کوثر

برگزاری ویژه برنامه دهه آخر ماه صفر با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار دومین جلسه آموزش تخصصی- کاربردی تبلیغ با عنوان«طر...
چهار شنبه 16 دي 1394     دومین جلسه آموزش تخصصی- کاربردی تبلیغ با عنوان«طراحی و مهارت اصول پاسخگویی و تکنیک مناظره» در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع‌آموزش علوم اسلامی کوثر، دومین جلسه آموزش تخصصی- کاربردی تبلیغ با عنوان« طراحی و مهارت اصول پاسخگویی و تکنیک مناظره»  در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

حجت‌الاسلام کمیجانی در این جلسه با عنوان« طراحی و مهارت اصول پاسخگویی و تکنیک مناظره»  پس از بیان ضرورت و تاریخچة بحث به مسلک‌های اعتقادی فعال در ایران اشاره نمود سپس به ضرورت و جایگاه والای امر پرسش و پاسخ پرداخت.

وی در ادامه با بیان محورهای بحث از جمله: سؤالات و باورهای غلط و انتقاد‌ها و رفتارهای ناصحیح؛ به جایگاه تبلیغ در سطح جامعه اشاره کرد.

دکتر کمیجانی توضیحاتی پیرامون عوامل تعیین کننده در کیفیت پاسخ بیان نمود و آشنایی با تکنیک‌های پاسخگویی را بسیار مهم قلمداد کرد.

در بخش دوم جلسه ایشان به بحث پیرامون مخاطب شناسی در تبلیغ پرداخت و انواع مخاطبین را در عرصه تبلیغ به جاهل و غافل و مغرض تقسیم نمود.

گفتنی است این  جلسه چهارشنبه ۱۶ دی ماه از ساعت ۱/۳۰ الی ۱۶ با حضور اساتید و طلاب و مبلغات در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار  شد.

چهار شنبه 16 دي 1394 - 14:54:50

امروز:  یکشنبه 27 آبان 1397