هفدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

هفدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه در مجتمع کوثر

برگزاری دوره آموزش تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده با موضوع <رفتار و اعمال تخریب‌گر در تربیت کودک> در مجتمع کوثر

شانزدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

برگزاری شانزدهمین سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه

برگزاری جشن میلاد امام حسین (ع) د رمجتمع کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم

تصویر مرتبط

خانه اخبار دومین جلسه آموزش تخصصی- کاربردی تبلیغ با عنوان«طر...
چهار شنبه 16 دي 1394     دومین جلسه آموزش تخصصی- کاربردی تبلیغ با عنوان«طراحی و مهارت اصول پاسخگویی و تکنیک مناظره» در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع‌آموزش علوم اسلامی کوثر، دومین جلسه آموزش تخصصی- کاربردی تبلیغ با عنوان« طراحی و مهارت اصول پاسخگویی و تکنیک مناظره»  در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

حجت‌الاسلام کمیجانی در این جلسه با عنوان« طراحی و مهارت اصول پاسخگویی و تکنیک مناظره»  پس از بیان ضرورت و تاریخچة بحث به مسلک‌های اعتقادی فعال در ایران اشاره نمود سپس به ضرورت و جایگاه والای امر پرسش و پاسخ پرداخت.

وی در ادامه با بیان محورهای بحث از جمله: سؤالات و باورهای غلط و انتقاد‌ها و رفتارهای ناصحیح؛ به جایگاه تبلیغ در سطح جامعه اشاره کرد.

دکتر کمیجانی توضیحاتی پیرامون عوامل تعیین کننده در کیفیت پاسخ بیان نمود و آشنایی با تکنیک‌های پاسخگویی را بسیار مهم قلمداد کرد.

در بخش دوم جلسه ایشان به بحث پیرامون مخاطب شناسی در تبلیغ پرداخت و انواع مخاطبین را در عرصه تبلیغ به جاهل و غافل و مغرض تقسیم نمود.

گفتنی است این  جلسه چهارشنبه ۱۶ دی ماه از ساعت ۱/۳۰ الی ۱۶ با حضور اساتید و طلاب و مبلغات در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار  شد.

چهار شنبه 16 دي 1394 - 14:54:50

امروز:  پنجشنبه 29 فروردين 1398